Ege Postası
Geri

Akaydın: Ülke yararı için eylemlere kısa bir süre ara verilmeli

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Gezi Parkı'yla başlayan daha sonra artan eylemlerde daha duyarlı olunmasını istedi. Akaydın, tepkilerin barışçıl bir şekilde dile getirmesi gerektiğini belirterek, ülke yararı için...
Akaydın: Ülke yararı için eylemlere kısa bir süre ara verilmeli
Haberler / Politika
4 Haziran 2013 Salı 12:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Gezi Parkı'yla başlayan daha sonra artan eylemlerde daha duyarlı olunmasını istedi. Akaydın, tepkilerin barışçıl bir şekilde dile getirmesi gerektiğini belirterek, ülke yararı için bir süre ara vermesi gerektiğini savundu.

Mustafa Akaydın, yaptığı yazılı açıklamada, sağlık problemleri nedeniyle yurt dışında bulunduğunu ancak Türkiye ve Antalya’da yaşanan olayları yakından takip ettiğini belirtti. Eylemlerde kamu mallarına zarar verildiğine dikkat çeken Akaydın, "Bütün yüreğimle yanınızda olmama rağmen, bu tür insancıl tepkiler bazen kontrolden çıkabilmektedir." dedi.

Bazı kışkırtıcı odakların, organize olmayan kitleleri talana sürükleyebileceğini hatırlatan Akaydın, kamu mallarının da bu durumlardan zarar gördüğünü, vatandaşlarının tepkisini kontrollü ve barışçı bir şekilde ortaya koyması gerektiğini ifade etti. Akaydın, "Beklide ülke yararı için eylemlerden bir süre vazgeçilmesi gerekir." dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası