Ege Postası
Geri

Cumhurbaşkanımızdan talimlatları aldık

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Çankaya Köşkü'nde görüşen Başbakanvekili Bülent Arınç, çıkışta kısa bir açıklama yaptı. Arınç, "Cumhurbaşkanımız ile olumlu bir görüşme yaptık, talimatlarını aldık" dedi.
Cumhurbaşkanımızdan talimlatları aldık
Haberler / Politika
4 Haziran 2013 Salı 12:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ANKARA - Çankaya Köşkü'nde saat 10.30'da başlayan ve 45 dakika süren görüşme sonrası kısa bir açıklama yapan Bülent Arınç, şunları söyledi:

''Türkiye'nin son günlerde yaşadığı olayları, bunların sebepleri ve bu konuda yapabileceğimiz konuları kendileri bize söylediler. Başbakanvekili sıfatıyla bendenizi davet ettiler. Faydalı, verimli bir görüşme oldu. Talimatlarını aldık, düşüncelerimizi paylaştık.

Devlette nezaket dili vardır. Talimat almak emirlerini almak kullanılan bir lisandır. Bunları başka maksatlarla düşünmemek gerekir.

Cumhurbaşkanı devletimizin başı en yüce makam. Bu önemli bir görevdir. Bir cumhurbaşkanı üstlendiği görev itibarıyla bütün kurumlara talimatlar verebilir. Talimat kelimesinden saygıdan başka bir anlam çıkartmayın lütfen.''

Arınç, saat 12.00'de ise Başbakanlık Yeni Bina'da basın toplantısı düzenleyecek.

BAHÇELİ'DEN GÜL-ARINÇ GÖRÜŞMESİ YORUMU
Köşk'teki Gül-Arınç görüşmesiyle ilgili MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den bir değerlendirme geldi.

Bahçeli "Sayın cumhurbaşkanı görüşme yapmak yerine Türkiye'yi bir an önce huzura kavuşturmalıdır" dedi.

DAVET, GÜL'DEN GELMİŞTİ
Taksim Gezi Parkı protestoları devam ederken, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Erdoğan'ın Fas'ta olması nedeniyle Başbakanvekili Bülent Arınç'ı Çankaya Köşkü'ne davet etmişti.

CUMHURBAŞKANI DÜN DE KILIÇDAROĞLU İLE GÖRÜŞMÜŞTÜ
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, dün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmüştü. Kılıçdaroğlu görüşme sonrası, ''Gül'e yetkilerini hatırlattım. Bakanlar Kurulu'nu toplama yetkiniz var dedim'' diye konuşmuştu.

ARINÇ: TOPLUMA EN GÜZEL ŞEKLİYLE ANLATILMALI
Bülent Arınç, protestolarla ilgili daha önce yaptığı açıklamada, "Burada ne yapılıyor, ne yapılmak isteniyor, topluma en güzel şekliyle anlatılmalıdır" demişti. (NTVMSNBC)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası