Ege Postası
Geri

Akeşhir’e Özel Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Açılıyor

Konya’nın Akşehir ilçesinde Afyonkarahisar, Konya karayolu üzerine Özel Akşehir Anadolu Sağlık Meslek Lisesi açılıyor. 2013-2014 Eğitim Öğretim sezonunda faaliyetlerine başlayacak olan Özel Akşehir Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, 33 derslik...
Akeşhir’e Özel Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Açılıyor
Haberler / Güncel
21 Haziran 2013 Cuma 12:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Konya’nın Akşehir ilçesinde Afyonkarahisar, Konya karayolu üzerine Özel Akşehir Anadolu Sağlık Meslek Lisesi açılıyor. 2013-2014 Eğitim Öğretim sezonunda faaliyetlerine başlayacak olan Özel Akşehir Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, 33 derslik ve 792 öğrenci kapasiteli olacak.

Bünyesinde, hemşirelik, anestezi teknisyenliği ve acil tıp teknisyenliği bölümleri olan lisede kaliteli sağlık eğitimi verilerek Türkiye'deki sağlık sektörünün ihtiyaçlarının karşılanması hedefleniyor.
4 yıl eğitim süresi olan okulda, üçüncü sınıftan itibaren hastanede stajlı uygulama eğitimleri ile birlikte mezun olan öğrencilerin istihdam kolaylığı bu okulları cazibe merkezi haline getiriyor. 792 öğrenci kapasitesiyle Özel Akşehir Anadolu Sağlık Meslek Lisesi'nin şehrin ihtiyacını karşılayacağı düşünülüyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası