Ege Postası
Geri

Beşiktaş’ta ahşap bina yangını

Beşiktaş'ta, ahşap bir bina alev alev yandı. Yangının çıktığı dairede bulunan 5 kişi ise komşularının yardımıyla son anda kurtarıldı. Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangın sonrası binada büyük çaplı maddi hasar oluştu....
Beşiktaş’ta ahşap bina yangını
Haberler / Güncel
21 Haziran 2013 Cuma 12:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Beşiktaş'ta, ahşap bir bina alev alev yandı. Yangının çıktığı dairede bulunan 5 kişi ise komşularının yardımıyla son anda kurtarıldı. Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangın sonrası binada büyük çaplı maddi hasar oluştu.

Selamlık Caddesi üzerinde bulunan ahşap binada, saat 11.00 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Bir dairede uyuyan 5 kişişi uyandırmak için üst kata çıkan Ahmet Kerim, evin dumanlar içinde kaldığını gördü. Uyuyanları uyandırdıktan sonra ifaiye ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri alevlerin sardığı binaya müdahalede bulundu. Yoğun çalışma sonucu yangın diğer binalara sıçramadan kontrol altına alındı.

Olaya tanık olan Ahmet Kerim şunları anlattı: “ Arkadaşlarımı uyandırmak için yukarıya çıktım. İşe kaldıracaktım. Evin içerisindeki dumanları fark ettim. Arkadaşlarımı hemen uyandırdım. Yangına kendimiz müdahale etmeye çalıştık. Aslında yangın sönmek üzereydi. Bana göre itfaiye ekipleri yangına geç müdahale etti. Rüzgar bizim için kötü oldu. Yangının dağılmasını sağladı.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası