Ege Postası
Geri

Akgün’ün istifanın ardından atanan isim belli oldu

Bornova Belediyesi Ocak ayı ilk meclis oturumu öncesinde CHP grup toplantısında yaşanan tartışmanın basına sızdırılmasının ardından patlak veren kriz devam ederken bugün ilçede gerçekleştirilecek toplantı öncesinde İlçe Sekreteri Metin Akgün görevinden istifa etmişti. Akgün’ün yerine ise İlçe Başkan Yardımcısı Cemal Hocaoğlu’nun atandığı öğrenildi.
Akgün’ün istifanın ardından atanan isim belli oldu
Haberler / Yerel Politika
17 Ocak 2022 Pazartesi 13:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI- Bornova Belediyesi Ocak ayı ilk meclis oturumu öncesinde CHP grup toplantısında denetim komisyonuna aday belirleme konusunda başlayan tartışmanın basına sızdırılmasının ardından patlak veren kriz devam ediyor. 

Toplantıda konuşulanların bir gazetede birebir yazılması sonrasında konuya ilişkin konuşan Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, örgütte “köstebek” olduğu iddialarını gündeme getirmişti

Bornova’da yaşanan “köstebek” krizine ise CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel el koymuş ve ilçede araştırma yapıp örgütle görüşmesi için Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı İsfihan Naki’yi görevlendirmişti. Naki ise bugün ilçede meclis üyeleri ve ilçe yöneticilerinin yer alacağı bir toplantı yapacak. 

Öte yandan; kritik toplantı öncesinde bir gelişme yaşandı ve Bornova Örgütü’nde Belediye Başkanı İduğ’a yakın siyaset yapan İlçe Sekreteri Metin Akgün görevinden istifa etti. 

Akgün’ün yerine atanan isim ise İlçe Başkan Yardımcısı Cemal Hocaoğlu oldu.

Akgün ‘ün istifasının ardından Akgün’ün “görüşmeşleri sızdıran”  kişi olduğu iddiaları gündeme gelirken istifanın yaşanan olaylarla ilgisi olmadığı, Akgün’ün işiyle ilgili bir takım sebeplerden dolayı görevinden istifa ettiği öğrenildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası