Ege Postası
Geri

Akhisarspor Belediyespor'a evinde yan bakılmıyor

Spor Toto Süper Lig'de Gaziantepspor'u 2-0 mağlup eden Akhisar Belediyespor’a evinde yan bakılmıyor. Ege temsilcisi, Manisa’da geçen sezon dört, bu sezon üç maç kazandı. Gaziantepspor galibiyetiyle evinde oynadığı yedinci maçını da kazanma...
Akhisarspor Belediyespor'a evinde yan bakılmıyor
Haberler / Spor
21 Eylül 2013 Cumartesi 11:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Spor Toto Süper Lig'de Gaziantepspor'u 2-0 mağlup eden Akhisar Belediyespor’a evinde yan bakılmıyor. Ege temsilcisi, Manisa’da geçen sezon dört, bu sezon üç maç kazandı. Gaziantepspor galibiyetiyle evinde oynadığı yedinci maçını da kazanma başarısı gösterdi.

Geçen sezon Süper Lig’in 26. haftasında Sivasspor'u 2-1 mağlup ettikten sonra iç sahada Trabzonspor'u 1-0, Beşiktaş'ı 4-1 ve Mersin İdmanyurdu'nu 1-0 mağlup eden Akhisar Belediyespor, bu sezon da aldığı galibiyetlerle evindeki son yedi lig maçını kazanmış oldu. Ege temsilcisi, bu sezon ligin birinci haftasında Elazığspor’u 3-1, üçüncü haftada Trabzonspor’u 3-0 ve son olarak beşinci haftada Gaziantepspor’u 2-0 mağlup etti. Deplasmanda oynadığı maçların aksine Manisa'da üçte üç yapan Ege temsilcisi, iç sahada aldığı galibiyetlerle beşinci haftayı 9 puanla tamamladı.

Gaziantep maçında Ege ekibinin ilk golünü atan Niasse, bu yıl Akhisar'daki üçüncü maçında da gol sevinci yaşadı. Niasse, Elazığspor ve Trabzonspor maçlarında birer gol kaydetmişti. Takımının ikinci golünün de asistini yaptı. Sonradan oyuna giren Kenan Özer, ilk 11'de olmadığı Trabzonspor maçında olduğu gibi gol sevinci yaşadı ve bu sezonki ikinci golünü kaydetti.

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, yaptığı açıklamada seyircileri önünde oynadıkları son yedi maçtan da galibiyetle ayrılmanın sevindirici olduğunu söyledi. Bunun güzel bir başarı olduğunu dile getiren Hamzaoğlu, aynı başarıyı dış sahada da göstermek istediklerini ifade etti. Böyle bir seri yakaladıkları için futbolcularını tebrik eden Hamzaoğlu, başarıda taraftarların da büyük katkısının olduğunu belirtti: “Elbette hatalarımız, eksiklerimiz var ama önümüzdeki haftalarda bunu telafi edeceğiz. Biz içeride ve dışarıda farklı oyun oynamıyoruz ama bazen rakipler etkili oluyor. Bazen de biz günümüzde olamıyoruz. Bu doğaldır. İnşallah bundan sonraki maçlarımızda deplasmanda iyi sonuçlar alacağız."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası