Ege Postası
Geri

Akil İnsanlar Ege Bölgesi heyeti, büyük zaferin kazanıldığı topraklarda

Akil İnsanlar Ege Bölgesi heyeti Kütahya programının son gününde Başkomutanlık Meydan Muharebesi anıtını ziyaret ederek Milli Parklar müdür yardımcısından bilgiler aldı. Heyet üyeleri daha sonra anıt önünde şehitler için Fatiha okudu...
Akil İnsanlar Ege Bölgesi heyeti, büyük zaferin kazanıldığı topraklarda
Haberler / Güncel
28 Nisan 2013 Pazar 22:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Akil İnsanlar Ege Bölgesi heyeti Kütahya programının son gününde Başkomutanlık Meydan Muharebesi anıtını ziyaret ederek Milli Parklar müdür yardımcısından bilgiler aldı.

Heyet üyeleri daha sonra anıt önünde şehitler için Fatiha okudu

Çözüm sürecinin vatan evlatlarının artık toprağa düşmemesi için başlatıldığına dikkat çeken Akil İnsanlar Ege Bölgesi Heyeti Üyesi Fadime Özkan, "Çok duygulandım. Çok etkilendim. Türkiye'yi bize vatan kılan insanların burada savaştıklarını biliyordum ve ilk kez geldim. Bu toprağa ayak basmaktan mutluyum. Bu bayrak bizim. Biz bunu sorgulatmıyoruz. Kimsenin böyle bir şeyi sorgulama hakkı yok. Bu vatanı kurtuluş savaşında hayatını veren daha sonra teröristlerle hayatını kaybedenler bizim şehitlerimiz. Onların aziz ruhları önünde saygıyla eğiliyoruz zaten." şeklinde konuştu.

Başkomutanlık Meydan Muharebesi Anıtından ayrılan heyet daha sonra Altıntaş ilçesinde yer alan Zafer Bölgesel Havalimanı'na giderek hava yolu ile Kütahya'dan ayrıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası