Ege Postası
Geri

Öğrenciler, velileriyle birlikte maket yaptı

Bursa Özel Nilüfer Eğitim Kurumları, Nilüfer Bademli Koleji’nde veliler pazar gününü çok renkli geçirdi. Anasınıfı ve ilkokul, öğrenci ve anne-babalarının işbirliği ile ‘Anne-Babamla Maket Yapıyorum’ etkinliği düzenlendi.'Pisa...
Öğrenciler, velileriyle birlikte maket yaptı
Haberler / Güncel
28 Nisan 2013 Pazar 21:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bursa Özel Nilüfer Eğitim Kurumları, Nilüfer Bademli Koleji’nde veliler pazar gününü çok renkli geçirdi. Anasınıfı ve ilkokul, öğrenci ve anne-babalarının işbirliği ile ‘Anne-Babamla Maket Yapıyorum’ etkinliği düzenlendi.

'Pisa Kulesi, Eiffel Kulesi, Kubbetüs Sahra, Belem Kalesi, Tac Mahal, Özgürlük Heykeli, Petranos İkiz Kulesi, Brooklyn Köprüsü, TheCapitalHill' gibi çok farklı üç boyutlu maketler ortaya çıktı. Maket yapımının bir buçuk saat sürdüğü etkinliklerde, velilerin çocuklarıyla çok güzel vakit geçirdikleri gözlendi. Okul velilerinin yarısından fazlasının katıldığı etkinlik heyecanlı anlara sahne oldu. Etkinlikler sonunda okul müdürü Hakan Eroğlu başarı sertifikaları verdi ve toplu fotoğraf çekimleri yapıldı. Etkinlikler sonunda ise mangal partisi düzenlendi.
Etkinlikle ilgili konuşan Okul Müdür Yardımcısı İsmail İnan, bu tür etkinliklerin anne babaların çocuklarıyla kaliteli zaman geçirmeye yönelik olduğunu ve güzel bir örnek teşkil ettiğini, çocukların ortak mekanlarını anne babalarıyla birlikte kullanmaktan büyük zevk aldığını ve okula aidiyet duygusunu bağdaştırdığını ifade etti. İnan, “Sonunda çıkan ürünlerden dolayı hem veliler hem de öğrenciler çok mutlu oluyorlar. Onların mutluluğu bizleri daha da mutlu ediyor.” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası