Ege Postası
Geri

Akil İnsanlar Heyeti, Tunceli’de barış mumu yaktı

Akil İnsanlar Heyeti Doğu Anadolu Bölgesi Grubu, Tunceliler için önemli bir yere sahip olan Gole Çetu'yu ziyaret ederek, barış mumu yaktı.Tunceli’deki temaslarının ikinci gününde, Şaroğlu Otel'de sivil toplum ve siyasi parti yöneticileri...
Akil İnsanlar Heyeti, Tunceli’de barış mumu yaktı
Haberler / Güncel
2 Mayıs 2013 Perşembe 18:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Akil İnsanlar Heyeti Doğu Anadolu Bölgesi Grubu, Tunceliler için önemli bir yere sahip olan Gole Çetu'yu ziyaret ederek, barış mumu yaktı.

Tunceli’deki temaslarının ikinci gününde, Şaroğlu Otel'de sivil toplum ve siyasi parti yöneticileri ile bir araya gelen Akil İnsanlar Heyeti Doğu Anadolu Bölgesi Grubu'ndan Can Paker, Sibel Eraslan, Ayhan Ogan, Mahmut Arslan, İzzettin Doğan, Abdurrahman Kurt, Zübeyde Teker ve Mehmet Uçum, Gole Çetu’yu ziyaret etti. Ziyaret sırasında mum yakan heyet, daha sonra ellerinde tuttukları mumların barış için yakıldığını, barışın bir an evvel gelmesini istediklerini söyledi.

Tunceli Cem Evi Dedesi Ali Ekber Yurt’un verdiği puşi hediyesi ardından, heyet, Tunceli Üniversitesi'nde öğrencilerle bir araya gelmek için ayrıldı. Heyet, buradaki görüşmelerin ardından akşam saatlerinde kara yoluyla Erzincan’a geçecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası