Ege Postası
Geri

Akpınar'dan AK Parti’ye jet cevap: Hiç kimse beceriksizliğini…

Karşıyaka Belediyesi eski Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu’nun kendisini eleştirdiği stat açıklamasına çok sert tepki gösterdi. Akpınar, “Hiç kimse kendi beceriksizliğini Karşıyaka Belediyesi’ne mal etmesin” dedi. Akpınar'dan AK Parti’ye jet cevap
Akpınar'dan AK Parti’ye jet cevap: Hiç kimse beceriksizliğini…
Haberler / Yerel Politika
3 Mayıs 2019 Cuma 15:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HAYRULLAH YILDIZ/EGEPOSTASI- Karşıyaka’daki stat tartışmalarının yankıları sürerken, AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu’nun “Yeter ki Karşıyaka Belediye Başkanı selefi gibi engel çıkarmasın” açıklamasına eski başkan Hüseyin Mutlu Akpınar’dan cevap geldi. Akpınar, “Hiç kimse beceriksizlğini Karşıyaka Belediyesi'ne mal etmesin. Biz ruhsatın verilmesi için Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne gönderdik. O dönemde ruhsatı verebilirler ve hemen başlayabilirlerdi” dedi. 

“BAŞKAN OLARAK UYARDIM KENTİ DÜŞÜNMEK GEREK” 

Başkanlığı döneminde sadece uyarıda bulunduğunu vurgulayan Akpınar, “Benim başkanlığım dönemimde, Karşıyaka’da stat yapılmasıyla ilgili engel teşkil edecek hiçbir durum söz konusu olmamıştır. Sadece Belediye Başkanı olarak şehircilik açısından yetkililere bir uyarıda bulundum. Yapılması plananan yerde bir katma değer sağlamayacağını, bu planı yaparken kenti düşünerek yapılması gerektiğini vurguladım" diye konuştu. 

“ŞEHİRCİLİK AÇISINDAN ÖNERİDE BULUNDUM”

Stat için planlanan yerin spor alanı kullanılması yönünde önerilerde bulunduğunu belirten Akpınar, “Ben daha önce ilgili kişilere o alanın spor alanı olarak değerlendirilmesi gerektiğini belirttim. 2 çim saha, 2 kapalı spor salonu, 1 olimpik yüzme havuzu ve kulüp binamız gibi bir projeyi hazırlayıp gerek kulüp başkanımıza gerek Gençlik ve Spor Bakanlığı’na ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü’ne gönderdik” dedi. O alanla ilgili benim yasal olarak hiçbir itirazım söz konusu olmadı. Şehircilik açısından öneride bulundum” dedi.

“O DÖNEMDE RUHSATI VEREBİLİRLERDİ”

Engel olduğu bir durumun olmdığını savunan Akpınar, “Hiç kimse beceriksizlğini Karşıyaka Belediyesine mal etmesin. Projeyi bize gönderdiklerinde projede eksiklikler olduğu için, ruhsatın verilmesi için Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne gönderdik. O dönemde ruhsatı verebilirler ve hemen başlayabilirlerdi. Benim hala önerim o alanın spor alanı olarak değerlendirilmesi ve en kısa sürede Karşıyaka’ya yakışır bir stadyumun yapılmasıdır” dedi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası