Ege Postası
Geri

Akşener'e karşı propaganda: 'Ülkücü' ve 'erkek' değil!

Meral Akşener'e MHP Genel Başkanlığı'na adaylığını koyması yönünde yoğun baskı olduğu haberleri gelirken parti tabanında da bir 'karşı propaganda' olduğu belirtiliyor. Buna göre Akşener'in, 'hareket dışından olduğu' ve 'erkeklerin ağırlıkta olduğu hareketin başına bir kadın gelemeyeceği' vurgulanıyor.
Akşener'e karşı propaganda: 'Ülkücü' ve 'erkek' değil!
Haberler / Politika
10 Kasım 2015 Salı 12:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
1 Kasım’daki seçim sonucundan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve yönetimini sorumlu tutan çevrelerin kongre için çevresinde birleştiği isim Meral Akşener oldu. Akşener’in aday olması için kıramayacağı, siyasette etkili olmuş merkez sağdan önemli isimlerin devreye girdiği belirtiliyor.

'ÜLKÜCÜYE, HAREKET DIŞINDAN BAŞKAN OLMAZ'
Habertürk gazetesinden Saliha Çolak'ın haberine göre, MHP tabanındaysa Akşener isminin öne çıkması üzerine karşı propagandaya hız verildi. Parti içinde Akşener’e karşı, “Ülkücü hareket dışından gelen, ülkücüye genel başkan olamaz” ve “erkeklerin ağırlıkta olduğu ülkücü hareketin başına bir kadının geçmesi mümkün değil” tezi kullanılıyor.

Akşener’in DYP’de Tansu Çiller ile siyasete girip etkili bir isim olarak kritik dönemlerde görev yapması, ardından Ak Parti’nin kurucuları arasında yer alıp, tam kuruluş aşamasında bu hareketten ayrılması ve MHP’ye katılması MHP’deki değişim taleplerinin adresi olarak gösterilen Akşener’i zorlayan propaganda olarak öne çıkıyor. (Habertürk)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası