Ege Postası
Geri

Aksu’da 5 bin kişilik iftar verilecek

Antalya Aksu Belediyesi, geleneksel hale getirdiği iftar programını 2 Ağustos 2013 Cuma günü gerçekleştirecek. Ramazan’da Aksu Belediyesi tarafından geleneksek olarak düzenlenen iftar programı EXPO Fuar Alanı’nın otoparkında gerçekleştirilecek....
Aksu’da 5 bin kişilik iftar verilecek
Haberler / Genel
30 Temmuz 2013 Salı 11:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Antalya Aksu Belediyesi, geleneksel hale getirdiği iftar programını 2 Ağustos 2013 Cuma günü gerçekleştirecek.

Ramazan’da Aksu Belediyesi tarafından geleneksek olarak düzenlenen iftar programı EXPO Fuar Alanı’nın otoparkında gerçekleştirilecek. Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım, geleneksel iftar programına herkesi davet etti. 5 bin kişilik olarak düzenlenecek iftar programında halkın kaynaşması, birlik ve beraberlik yaşanması amaçlanıyor.

Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım, mübarek Ramazan ayında geçen yıl ilçe halkıyla beraber iftar yaptıklarını, benzer bir organizasyonu bu sene de düzenlediklerini açıkladı.
İftar sofralarında birlik beraberlik vurgusunun en üst seviyelere çıktığını hatırlatan Başkan Yıldırım, “Bu amaçla biz de halkımızla birlikte yemeğimizi paylaşalım, hoş bir seda yaşayalım istedik. Geçen yıl yapılan organizasyondan halkımız memnun kaldı. Cuma akşamı vereceğimiz iftarımıza da Aksu’da yaşayan tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum.” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası