Ege Postası
Geri

Akyazı Hacı Kemal Erimez Yurdu'ndan matematik yarışması

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde faaliyet gösteren Özel Hacı Kemal Erimez Yurdu Sınav Kulübü tarafından ilk kez ilçedeki okullar arasında matematik yarışması düzenlenecek. Hacı Kemal Erimez Yurdu Müdürü İlhan Dinç, yaptığı açıklamada,...
Akyazı Hacı Kemal Erimez Yurdu'ndan matematik yarışması
Haberler / Genel
16 Nisan 2013 Salı 11:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sakarya'nın Akyazı ilçesinde faaliyet gösteren Özel Hacı Kemal Erimez Yurdu Sınav Kulübü tarafından ilk kez ilçedeki okullar arasında matematik yarışması düzenlenecek.

Hacı Kemal Erimez Yurdu Müdürü İlhan Dinç, yaptığı açıklamada, yarışmanın, ilçe genelindeki tüm okullarda, matematik takımlarının kurulmasını desteklemek, öğrencilerin matematiğe ilgilerini artırmak ve bu sayede Akyazı’nın Türkiye geneli başarı düzeyinin yükselmesine katkıda bulunmak amacını taşıdığını söyledi.

Milletlerin geleceğinin eğitime verdikleri önemle yakından ilgili olduğuna işaret eden Dinç, "Onu ihmal eden milletler, başkalaşma, yok olma tehlikesi ile karşı karşıyadırlar." dedi.

        Yurtlarının misyonunun eğitimin gerçek amacı olan bireyi olabilecek en güzel yerlere taşımak olduğunu dile getiren Dinç, "Akyazı’da aynı bayrak, kültür, inanç, hedef ve geleceği paylaşan insanımıza dünyanın en kıymetli değeri olan eğitim hizmetini en güzel şekilde vermeye çalışıyoruz." diye konuştu.

Akyazı genelinde yapılacak yarışmanın ilköğretim 6.7.8. sınıf ve lise 9.10.11. sınıfta okuyan erkek öğrenciler arasında yapılacağını belirten Dinç, ”Sınıf birincilerine tablet PC ve kupa, her sınıf ikincilerine 150 TL kırtasiye sepeti ve madalya, sınıf üçüncülerine 100 TL'lik kırtasiye sepeti ve madalya verilecek. En başarılı olan okula projeksiyon cihazı hediye edilecek. Başarılı olan öğrencilerimiz yurt ücreti indirimi de kazanacaklar." açıklamasını yaptı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası