Ege Postası
Geri

Alabay'a teşekkür plaketi

Karşıyaka Pir Sultan Abdal Derneği, CHP İlçe Başkanı Adnan Alabay'a inanç ve köken ayrımı gözetmeden halkla bütünleşmek adına yaptığı çalışmalar nedeniyle plaket verdi.
Alabay'a teşekkür plaketi
Haberler / Yerel Politika
6 Kasım 2012 Salı 22:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR -CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Adnan ALABAY Karşıyaka da yaptığı çalışmaların, verdiği emeğin karşılığını görüyor. İlçe başkanlığı görevine geldiğinden bu yana inanç ve köken ayrımı gözetmeden halkla bütünleşmek adına yaptığı çalışmaları Karşıyaka Pir Sultan Abdal Derneği tarafından verilen plaketle ödüllendirildi

Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Karşıyaka Şube Başkanı Ali Özcanlı; Adnan ALABAY'ın Karşıyaka da CHP adına yaptığı çalışmalardaki başarısının yanında, farklı inanç ve etnik kökenlere sahip insanlar arasında asla ayırım yapmadan toplumun her kesimiyle sıcak ilişki kurmasının Pir Sultan Abdal Derneği açısından önemini vurgulayıp ALABAY'A teşekkür etti.


Plaket töreni sırasında duygulanan Adnan ALABAY, Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Genel Merkez Yöneticisi ve Karşıyaka Şube Başkanı Ali Özcanlı nezdinde derneğin tüm yönetici ve üyelerine teşekkür ederek “ Bizim için önemli olan şu ya da bu kökenden olmak değil Cumhuriyetimize ve Atatürk ilkelerine bağlı olmaktır bu anlamda herkesi kucaklamak görevimizdir. 'Gelin canlar bir olalım, diri olalım “ dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası