Ege Postası
Geri

Alabay'dan BESİAD'A ziyaret

Adnan ALABAY ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri yeni seçilen BESİAD (Bostanlı Esnaf ,Sanayici ve İşadamları Derneği) Yönetim Kurulunu ziyaret etti. BESİAD yönetiminin davetiyle gerçekleşen buluşmada Adnan Alabay; yeni BESİAD Yönetimini Başkan Feyyaz SUNGUR’a çiçek sunarak kutladı.
Alabay'dan BESİAD'A ziyaret
Haberler / Yerel Politika
8 Kasım 2012 Perşembe 17:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 İZMİR -Adnan ALABAY ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri yeni seçilen BESİAD (Bostanlı Esnaf ,Sanayici ve İşadamları Derneği) Yönetim Kurulunu ziyaret etti.
BESİAD yönetiminin davetiyle gerçekleşen buluşmada Adnan Alabay; yeni BESİAD Yönetimini Başkan Feyyaz SUNGUR’a çiçek sunarak kutladı.
BESİAD Başkanı Feyyaz SUNGUR yaptığı konuşmada CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Adnan ALABAY ve Yönetim Kurulu'nun ziyaretinden büyük mutluluk duyduklarını, bir demokratik kitle örgütü ve Karşıyaka'lı demokrat insanlar olarak; Karşıyaka'nın nezih, güzel ve kaliteli yaşanan bir yer olması adına hem Karşıyaka Belediyesine, hem de CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığının çalışmalarına oluşturacakları projelerle katkı koymak ve birlikte projeler üretmekten mutluluk duyacaklarını belirtti.
Adnan ALABAY konuşmasına BESİAD Başkanı Feyyaz SUNGUR ve Yönetim Kuruluna seçildikleri görevlerinde başarılar dileyerek başladı:
” AKP iktidarı halkımıza üç Z formülü ile ZÜLÜM, ZİNDAN ve ZAM dan başka hiçbir şey vermemiştir. Bu sebeple AKP iktidarının yanlışlarını halkımıza göstermek, CHP yi iktidara taşıyacak projeleri hazırlayıp halkımıza anlatmak bizim görevimizdir. Bu anlamda demokratik toplum örgütleriyle sık sık bir araya geliyoruz. Ortak projelerle halkımıza hizmet adına desteklerini istiyoruz. Gittiğimiz her yerde sevgi dostluk görüyor ve destek alıyoruz. Aslında yaptığımız her ziyareti bir akraba ziyareti olarak görüyoruz. Çünkü Karşıyaka'lılar olarak büyük bir aileyiz ve aile bireyleri olarak her zaman birbirimize destek oluyoruz, olacağız.” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası