Ege Postası
Geri

CHP, üyelerini sanal ortamda da örgütledi

Genel Merkez, il ve ilçe başkanlıklarında ‘bilişimden sorumlu başkan yardımcılığı’ birimini kuran CHP, İzmir’de bir ilki gerçekleştirdi.
CHP, üyelerini sanal ortamda da örgütledi
Haberler / Yerel Politika
8 Kasım 2012 Perşembe 10:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR -Genel Merkez, il ve ilçe başkanlıklarında ‘bilişimden sorumlu başkan yardımcılığı’ birimini kuran CHP,  İzmir’de bir ilki gerçekleştirdi. ‘Seçmen yönetim sistemi’ (SYS) isimli bilgisayar programı ile İzmir’deki 135 bin üyesinin cinsiyetini, yaşını, mesleğini, doğum yerini belirleyen tek tuşla mesleklerine göre üyelerine ulaşabilen CHP’nin, örgütlenme hızını artırmayı hedefliyor. Bilişimden sorumlu İl Başkan Yardımcısı Serdar Sandal, “Baro seçimleri yapıldığında tek tuşla ne kadar avukat üyemiz varsa örgütleneceğiz. Esnaf odası seçimlerinde de aynı şekilde. Mesleki sorunlarda örgütlenerek, duyarlılığı artıracağız. Cinsiyetlerin ayrışması kadına yönelik sorunlara karşı verilecek tepkide büyük önem taşıyor. Üyelerin demografik yapısı, doğum yerleri kullanılacak propaganda dilinde etkili olacak. Yaşamın her alanında partililerimizle birlikte etkinlik göstereceğiz. Herkes birbirinden haberdar olacak. Model şu an itibariyle bir ilk” dedi. 
Tescilli demokrat gönüllü oldu
Demokrat Parti’de (DP) 10 yıl İzmir İl Başkanlığı yapan Turan Arınç, CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin’i ziyaret etti. Arınç, “Aktif siyaset düşünmüyorum ama gönülden CHP için çalışıyorum. AK Parti hızla yükleniyor. Kaleyi kaptırmamak lazım” dedi. Arınç, Engin’e, “CHP için yıllardır gönülden çalışıyorum. İzmir kale. İnşallah elden çıkarmayız” mesajı verdi. (Elif DEMİRCİ-DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası