Ege Postası
Geri

Alaçatı'da "curcuna" başladı

İzmir'in Çeşme İlçesi'nde, geçen yıldan itibaren "harikalar diyarı" konsepti ve kendine özgü şık tasarımıyla hizmet veren Curcuna Otel, görkemli bir açılış partisi ile sezona başladı. Açılış partisinde DJ Çağatay Kabalcı plak başına geçti.
Alaçatı'da
Haberler / Yerel Yönetimler
28 Mayıs 2014 Çarşamba 10:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-Alaçatı'nın tarihi dokusunu İstanbul Curcuna'nın renkli ve sürprizlerle dolu tarzıyla birleştiren Curcuna Otel, pop akımından esinlenen, çağdaş mimarinin eğlenceli objelerle süslendiği bir atmosferde misafirlerine evlerinde hissedecekleri bir ortam sunuyor. Curcuna'nın simgelerinden olan vosvos, kocaman bir havuzun ortasında misafirleri selamlarken, mekanın eğlenceli havası, sallanan sandalyeli masalarda sohbetlere taşınıyor. KafePi ve Curcuna'nın en sevilen kokteyllerinden isimlerini alan ve geniş iç tasarımıyla öne çıkan 12 odası bulunan otel, dışarıdaki ilgi çekici tarzını odalara da yansıtıyor. Curcuna Otel, konsept odaları, 700 metrekare bahçesi ve özgün atmosferi ile otel dışına çıkmadan, butik Alaçatı ortamını yaşamaya olanak sağlıyor.

Curcuna Otel, yaz sıcaklarında denizin ve eğlencenin tadını Aya Yorgi'de çıkarmak isteyen konuklarına da hizmet sunuyor. Curcuna Otel misafirleri, KafePi Beach Club'a ücretsiz giriyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası