Ege Postası
Geri

Sabah Çay Gölcükler Köyü’nde içildi

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, köy buluşmaları kapsamında Gölcükler köyünde vatandaşlarla bir araya geldi. Soylu, köy sakinlerinin sorunlarını çözmek için çalışma yapılacağının sözünü verdi.
Sabah Çay Gölcükler Köyü’nde içildi
Haberler / Yerel Yönetimler
27 Mayıs 2014 Salı 10:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-Her sabah bir köyde mesaisine başlayan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, sabah çayını Gölcükler köyü sakinleriyle birlikte içti. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Soylu, yapılması gereken çalışmalarla ilgili de görüşleri aldı. Köy sakinlerinin alt yapı yetersizliğinden yakındığını ifade eden başkan Soylu, “ Bazı bölgelerde vatandaşlarımız alt yapı ile ilgili ciddi sorunlar olduğunu ifade ettiler. Kanalizasyon çalışması yaparak sorunun ortadan kaldıracağız. Sadece alt yapısıyla değil çevre düzenlemesiyle, ışıklandırmasıyla Gölcükler köyünde önemli çalışmalara imza atacağız. Köyde bulunan park ne yazık ki çocuklarımız ve ailelerin zaman geçirebileceği koşullarda değil. Park ve bahçeler müdürlüğümüzün yapacağı projelendirme çalışmaları ile bu alandaki parkımızda yeni görünümüne kavuşacak” diye konuştu.
 
Modern Menderes
 
Menderesi kısa zamanda modern bir görünüme kavuşturmak istediklerini kaydeden başkan Soylu, “ Çevremiz bizim aynamız. Menderes’de yapacağımız çalışmalar ile ilçemizi modern bir görünüme kavuşturmak istiyoruz. Belediyesiyle, otoparklarıyla, çevre düzenlemeleriyle, oyun alanlarıyla, binalarıyla ilçemizi daha yaşanabilir bir kent haline getirmeyi amaçlıyoruz. Belediye olarak Menderes için üzerimize düşen görev ne ise fazlasıyla yerine getireceğiz ancak sadece bizim çalışmamız yeterli değil. Vatandaşlarımız da bu konuda duyarlı olmalı. Menderes için hep birlikte ortak hareket etmeliyiz” dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası