Ege Postası
Geri

Büyük şölenin adresi ‘Belenbaşı Kiraz Festivali’

Organik tarımla adını duyuran Buca’nın beş köyünden biri olan Belenbaşı, 1 Haziran’da 10. Yörük Kültürü'nü Tanıtma ve Kiraz Festivali’ne ev sahipliği yapacak. Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, “Tüm İzmirlileri Belenbaşı Kiraz Festivali’ne bekliyoruz” dedi.
Büyük şölenin adresi ‘Belenbaşı Kiraz Festivali’
Haberler / Yerel Yönetimler
27 Mayıs 2014 Salı 10:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-Belenbaşı Muhtarı Hüseyin Altıparmak, bu yılki festival için hazırlıkları tamamladıklarını belirtti. Binlerce kişiyi ağırlamayı bekleyen festival bu yıl 1 Haziran Pazar Günü sabah 11.00’dd başlayacak ve gece geç saatlere kadar devam edecek.

Buca Belediyesi, Buca Kaymakamlığı ile Belenbaşı Köy Muhtarlığı'nın düzenlediği Yörük Kültürü'nü Tanıtma ve Kiraz Festivali'nde ziyaretçiler konserlerle coşarken Belenbaşı'nın en iyi kirazı seçilecek ve üreticiler ilk 3'e girmek için yarışacak.

Festival, birbirinden değerli sanatçı ve şarkıcıları konuk edecek. Sanatçılar, Tolga Sağ, Vildan Turan ve Şükran Çelik sahne alacak. D.E.Ü. Müzik Bölümü öğrencileri ve Mikrop Hikmet de festivalde şarkılarını seslendirecek. Ayrıca folklor gösterileri de sunulacak. Festival boyunca Belenbaşı Köyü’nde kurulan Organik Pazar da ise bölge halkının yetiştirdiği organik ürünler de satışa sunulacak.

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, keyifli bir gün geçirmek isteyen tüm İzmirlileri Belenbaşı’nda gerçekleşecek festivale davet etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası