Ege Postası
Geri

Alanda"Bismillahı" bekleyiş

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı, AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım aday gösterildikten sonra ilk kez kente geliyor. Partililer İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda açtıkları pankartlar, AK Parti ve Türk bayrakları eşliğinde Yıldırım’ın alana giriş yapmasını bekliyor. AK Parti teşkilatından büyük heyecan
Alanda
Haberler / Yerel Politika
26 Eylül 2015 Cumartesi 13:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EDA EBRU NANECİ / HABER SERVİSİ - İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda 'Efsane geri dönüyor' sloganıyla karşılanacak olan Yıldırım, AK Parti İzmir İl Başkanlığı tarafından hava alanında organize edilen aday tanıtım toplantısına ve bayramlaşma programına katılacak. Alanı dolduran kalabalık yoğun bir şekilde Yıldırım’ın alana giriş yapmasını bekliyor. Yıldırım miting sonrasında ilçe turuna çıkacak.

''AK PARTİ İZMİR'DE YILDIRIM HEYECANI'' HABERİNİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...
 
ADAY OLDUKTAN SONRA İLK KEZ GELİYOR
Yıldırım, aday olduktan sonra ilk kez bugün kente gelecek. Yıldırım için hazırlanan afişlerde 'ilk günkü aşkla İzmir'e gönül verdi durmadı, yılmadı' ifadeleriyle geleceği gün ve saat duyuruldu. Yıldırım ise Adnan Menderes Havalimanı VIP çıkışında düzenlenecek mitingte partililere seslenecek. Daha sonra aday tanıtım toplantısı yapılacak, bayramlaşmanın ardından Yıldırım ilçe turuna çıkacak.
 

YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMİ ALINDI

Havalimanında Yıldırım’ın yapacağı miting için alana gelen partililer polisler tarafından giriş kapısında aranarak içeri alınıyor. Alanda partililere pilav ve ayran dağıtımı yapılıyor. Sıcağa rağmen partililer alana henüz giriş yapmayan Yıldırım’ı 1 saati aşkın bir süredir heyecan içerisinde bekliyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası