Ege Postası
Geri

Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Şenliği başladı

Alanya 13. Uluslararası Turizm ve Sanat Şenliği, protokol üyeleri, vatandaşlar, otel animasyon grupları, yurt dışından gelen heyetlerin temsilcilerinin kortej yürüyüşü ile başladı. Atatürk Anıtı ile İskele Meydanı arasında gerçekleştirilen...
Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Şenliği başladı
Haberler / Kültür - Sanat
26 Mayıs 2013 Pazar 00:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Alanya 13. Uluslararası Turizm ve Sanat Şenliği, protokol üyeleri, vatandaşlar, otel animasyon grupları, yurt dışından gelen heyetlerin temsilcilerinin kortej yürüyüşü ile başladı.

Atatürk Anıtı ile İskele Meydanı arasında gerçekleştirilen kortejde İskele Meydanı'nda son buldu. İskele Meydanı'ndaki törende, yerli ve yabancı gruplar, halk oyunları gösterileri ve müzik dinletileri yapıldı. Etkinlikler kapsamında resim, fotoğraf ve heykel sergileri düzenlendi. El sanatları ürünleri ve yöresel yemek satışının yapıldığı stantlar ziyaret ediliyor.

Alanya ve kardeş şehir Gladbeck arasındaki dostluğun 20. yılı nedeniyle ilçeye gelen Gladbeck Belediye Başkanı Ulrich Roland ve Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, düzenlenen serginin açılışı yapıldı. Kızılkule önünde düzenlenen törende konuşan Kaykamam Erhan Özdemir, düzenlenen bu festivalin hoşgörü, birlik ve beraberliğin anlayışına katkı sağlayacağına inandığını dile getirdi.

AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkçe ve İngilizce yaptığı konuşmasında Alanya'nın dünyada çok iyi tanındığını söyledi.

Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu da Alanya ve belde belediyelerin kardeş şehirlerinden gelen heyetlerin de katılmasıyla şenliğin daha renkli geçtiğini kaydetti.

Konuşmalardan sonra Alanya Belediyesi ile kardeş şehir olan belediye başkanlarınında bulunduğu şenlikte birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.

Dün başlayan şenlik, 28 Mayıs'ta son bulacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası