Ege Postası
Geri

Aliağa SGK'dan, ölen işçilerin ailelerine taziye ziyareti

İtalya’nın Cenova kentinden sökümü yapılmak üzere 10.08.2013 tarihinde Aliağa gemi söküm tesislerine getirilen 'Pacifik Princess' adlı gemide meydana gelen, 8 kişinin zehirlendiği iş kazasında hayatlarını kaybeden Doğan Balcı ve Davut...
Aliağa SGK'dan, ölen işçilerin ailelerine taziye ziyareti
Haberler / Güncel
22 Ağustos 2013 Perşembe 18:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İtalya’nın Cenova kentinden sökümü yapılmak üzere 10.08.2013 tarihinde Aliağa gemi söküm tesislerine getirilen 'Pacifik Princess' adlı gemide meydana gelen, 8 kişinin zehirlendiği iş kazasında hayatlarını kaybeden Doğan Balcı ve Davut Özdemir’in, Aliağa Yeni Mahalle ve Bozköy’de ikamet eden ailelerine, ilgili mahalle muhtarları ile birlikte Sosyal Güvenlik Kurumu Aliağa Merkez Müdürlüğü taziye ziyaretinde bulundu.

SGK Müdürü Bilgin Bilgili, sosyal güvenlik sisteminin temel amacının, böyle zor dönemlerde insanları yoksunluk ve yoksulluk risklerine karşı koruma ilkesi ile sigortalıların acılarının da paylaşılması ve kurum olarak üzerlerine düşen sorumlulukları yerine getirmek, devletin ve kurumun gülen yüzünün farkındalığını hissettirmek amacı ile tahsis servisi sorumlu memuru Ayşe Karcı ile beraber bu ziyareti gerçekleştirip, hak sahiplerinden ölüm aylığı talebi alındığını ve aylıkları bağlanarak kendilerine tebliğ edildiğini ifade etti.

Dört çocuk babası Davut Özdemir ile iki çocuk babası Doğan Balcı’nın aileleri, bu ziyaretten çok memnun olduklarını ifade ederek, acılarını paylaşan ve bu acılı günlerinde yardımcı olan Sosyal Güvenlik Kurumu’na ve Aliağa Merkez Müdürlüğü'ne teşekkürlerini ilettiler.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası