Ege Postası
Geri

Amasya’nın yüzde 85’i emniyet kemeri takıyor

Amasya Emniyet Müdürlüğü tarafından yaklaşık 8 ay önce uygulamaya konulan 'Emniyet Kemeri ile Hayata Bağlanın' projesi, ülke genelinde örnek olmaya devam ediyor.İl Emniyet Müdürü Cemil Bayazıt, Amasya halkının projeye göstermiş olduğu...
Amasya’nın yüzde 85’i emniyet kemeri takıyor
Haberler / Güncel
22 Ağustos 2013 Perşembe 18:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Amasya Emniyet Müdürlüğü tarafından yaklaşık 8 ay önce uygulamaya konulan 'Emniyet Kemeri ile Hayata Bağlanın' projesi, ülke genelinde örnek olmaya devam ediyor.

İl Emniyet Müdürü Cemil Bayazıt, Amasya halkının projeye göstermiş olduğu destek için teşekkür ederek, “Ağustos ayında yapılan 8. sayımda ilimizde emniyet kemeri kullanma alışkanlığının erkek sürücülerde yüzde 68'e, bayan sürücülerde ise yüzde 85'e yükselerek tüm ülke genelinde takdir edilecek bir başarıya hep birlikte ulaşılmıştır.” dedi.

Amasya halkına duydukları güven doğrultusunda 'Amasya emniyet kemeri kullanımında Türkiye'ye öncülük ediyor' sözünü seçtiklerini kaydeden Bayazıt, “Kısa sürede alınan yol ve elde edilen başarı dikkate alındığında, Amasya halkına duyulan bu güvenin ne kadar doğru olduğu açıkça ortaya konmuştur. Özellikle emniyet kemeri kullanımı ve tüm trafik kurallarına uyulması konusunda Amasya halkı ile birlikte kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum örgütleri, basın yayın kuruluşlarının her zaman yanımızda olan desteği ile birlikte 2013 yılı sonuna kadar ilimizde emniyet kemeri takma oranını yüzde 90'lara çıkartacağız. Böylece, Türkiye'de bir ilki hep birlikte başaracağımıza inancımız tamdır. Bundan sonra da çalışmalarımız 'Halkımız İçin Halkımız ile Birlikte, Trafikte Daha Güvenli Günlere' anlayışı ile devam edecektir.” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası