Ege Postası
Geri

Aliağa'da şenlik coşkusu

Bu yıl 23’sü gerçekleşen Emek ve Barış Şenliği Aliağalılara coşku dolu üç gün yaşattı. Gençlerin sevgilisi Pinhani Grubu ve Güçlü sesi ile türkülere can veren Sümer Ezgü, Aliağa Belediyesi tarafından düzenlenen Şenliğin son gününde muhteşem bir konser verdi.
Aliağa'da şenlik coşkusu
Haberler / Yerel Yönetimler
2 Eylül 2013 Pazartesi 12:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Farklı tarzı ve melodik yapısıyla günümüzün en önemli rock topluluklarından biri olan Pinhani, Aliağa Cumhuriyet Meydanı’nda gençlere unutamayacakları bir konser verdi. Son yıllarda yaptıkları soft-slow rock türünde müziklerle büyük bir hayran kitlesi oluşturan Pinhani bir saat boyunca sevilen şarkılarını gençler için söyledi. Grubun solisti Sinan Kaynakçı şarkı aralarında hayranlarıyla yaptığı sohbetlerle gençleri coşturdu. Konserin sonunda Aliağa Belediyesi Halkla İlişkiler Sorumlusu Yücel Laçinel gruba plaket takdim etti. Grup konserin ardından Aliağalı bir grup gençle birlikte halı saha maçı yaptı. 

SÜMER EZGÜ ALİAĞA’YI İNLETTİ

Üç gün boyunca birçok kültür sanat etkinlikleri ile coşkunun tadına varan Aliağalılar, şenliğin finalinde de bu coşkuyu tüm heyecanı ile sürdürdü. Cumhuriyet Meydanı’nı tıka basa dolduran Aliağalılar sevilen sanatçı Sümer Ezgü’nün sahneye çıkmasıyla birlikte unutulmaz bir gece yaşadı. Ezgü, Anadolu’nun farklı yörelerine özgü, en sevilen türkülerini Aliağalılar için seslendirdi.



EZGÜ’YE SAHNEDE DOĞUMGÜNÜ SÜRPRİZİ

Aliağa Cumhuriyet Meydanı’nda yaklaşık 10 bin kişiye muhteşem bir konser veren Ezgü’ye sahnede bir de sürpriz vardı. Konser boyunca performansıyla herkese parmak ısırtan başarılı sanatçıya doğum günü sürprizi geldi. Sahnede gelen pasta çok şaşıran Ezgü, ellerini açarak 1 Eylül Dünya Barış Günü dolayısıyla dünyada barış dilediğini haykırdı. Seslendirdiği hareketli parçaları ile sevenlerinden yoğun ilgi gören Sümer Ezgü, türkülerini bir kez de Dünya barışı için okudu.

EZGÜ VE BAŞKAN OĞUZ’DAN ZEYBEK ŞOVU
Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz, en mutlu akşamlarından birini Sümer Ezgü konserinde yaşadı. Başarılı sanatçının söylediği türkülere eşlik eden Başkan Oğuz, sahnede zeybek oynadı.
Sümer Ezgü, Ege yöresinden İzmir Zeybeği’ni seslendirirken Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz’u sahneye çıkardı. Sanatçının ısrarlarına karşı koyamayan Başkan Oğuz, Ezgü ile birlikte karşılıklı zeybek oynadı. Eğlenceli dakikalar geçiren ikili Cumhuriyet Meydanı’nı dolduran binlerce kişiden büyük alkış aldı. Yaklaşık 2 saat süren konser boyunca sahnede kalan Sümer Ezgü hayranlarını mest etti. Konseri izlemeye gelen vatandaşlar gece boyunca hep bir ağızdan şarkılara eşlik etti. Aliağa Belediye Meclis Üyesi Fuat Özer, Konserin ardından sanatçılara gecenin anısına çiçek ve plaket takdim etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası