Ege Postası
Geri

Aliağa istedi ama olmadı

Tarihinde ilk kez Avrupa kupası maçı oynayan Aliağa Petkim sahadan boynun bükük ayrıldı
Aliağa istedi ama olmadı
Haberler / Spor
3 Ekim 2012 Çarşamba 09:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
  İZMİR- EuroChallange Kupası ön eleme ilk tur rövanş karşılaşmasında Finlandiya’nın Joensuun Kataja takımı ile karşılaşan Aliağa Petkim rakibine 64-77 yenilerek kupaya veda etti. Tarihinde ilk kez Avrupa Kupası karşılaşması oynayan Aliağa Petkim gruplara kalamamasına rağmen maç sonrasında tribünleri dolduran taraftarları tarafından ayakta alkışlandı.

 

 

ALİAĞA PETKİM (64): Taquan Dean 15 (3 ribaund – 2 asist), Branislav Ratkovica 11 (6 asist), Orhan Haciyeva 16 (12 ribaund), Melih Yıldız (3 ribaund), Ahmet Erdogan 3 (2 ribaund – 4 asist), Ersin Görkem 7, Marcus Arnold 7 (6 ribaund), Torin Francis 5 (4 ribaund – 3 asist)

 

JOENSUUN KATAJA (77): Jermaine Flowers 21 (9 ribaund), Johnell Smith 7 (7 ribaund – 4 asist), Jerald Fields 12, Antti Kanervo 14, Juho Lehtoranta (2 ribaund), Juho Nenonen 9 (6 ribaund), Petri Virtanen 12, Sami Lehtoranta 2

 

1. PERİYOT: 22-21

2. PERİYOT: 34-38

3. PERİYOT: 48-61

4. PERİYOT: 64-77

 

 

BURAK BIYIKTAY “İSTEDİĞİMİZ OYUNU SAHAYA YANSITAMADIK”

Karşılaşma sonunda yapılan basın açıklamasında sonucun kendileri açısından da sürpriz olduğunu belirten Aliağa Pektim Antrenörü Burak Bıyıktay “Bugün özellikle hücumda oldukça tıkanıktık. İstediğimiz oyunu bir türlü sahaya yansıtamadık. Aliağa olarak ilk kez katıldığımız Avrupa Kupasında daha iyi yerlere gelmek istiyorduk. Ancak sahada iyi mücadelede edemedik. Rakibimizi kutluyoruz.” dedi.

 

 

ORHAN HACİYEVA “GRUPLARA KALAMADIK ÜZGÜNÜZ”

Sahaya istedikleri oyunu yansıtamadıklarını belirten Aliağa Petkim oyuncusu Orhan Haciyeva “Kulüp ve takım olarak ilk kez Avrupa’da mücadele ettik ve tecrübesizdik. Sahaya istediğimiz oyunu yansıtamadık. Gruplara kalamadığımız için üzgünüz. Önümüzde Türkiye Kupası karşılaşmalarımız var. Türkiye Kupası’nda ilk 8’e kalmak istiyoruz.” dedi.

 

 

JUKKA TOİJALA “TÜRKİYE’DEN GÜZEL ANILARALA AYRILIYORUZ”

Türkiye’de olan misafirperverlikten dolayı çok memnun olduklarını belirten Joensuun Kataja Antrenörü Jukka Toijala “Karşılaşmadan daha önemli olan Türk halkının bizleri en iyi şekilde misafir etmeleri oldu. Sahadan galip ayrıldığımız için mutluyum. Türkiye’den güzel anılarla ayrılıyoruz.” dedi.

 

 

JERALD FİELDS “TAKIM OYUNUNU SAHAYA İYİ YANSITTIK”

Takım oyununu sahaya en iyi şekilde yansıtarak güzel bir galibiyet aldıklarını belirten Joensuun Kataja oyuncusu Jerald Fields “Bizim açımızdan zor bir karşılaşma oldu. Ama takım oyununu sahaya en güzel şekilde yansıttık ve galip gelerek gruplara kaldık.” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası