Ege Postası
Geri

Altan İnanç nefes nefese

İzmir 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Altan İnanç ön seçim çalışmalarını oldukça hızlandırdı. Geçtiğimiz perşembe Çeşme ve Seferihisar’a çıkarma yapan İnanç, Cuma günü Torbalı ve Selçuk’u turladı. İnanç, önseçim çalışmalarını hızlandırdı
Altan İnanç nefes nefese
Haberler / Seçim
8 Mart 2015 Pazar 12:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İnanç, gezilerinde İlk önce Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlıkları’nı ziyaret ederek partililerle saatlerce sohbet etti.  Belediye Başkanlıklarını ve İlçelerin sokaklarını turlayan İnanç, gitti her yerde ilgiyle karşılandı. İnanç’ın, zaman zaman partililerin ve tanıdıklarının ilgisinden yürümekte zorlanması gözlerden kaçmazken, ön seçim heyecanı net bir şekilde gözlendi.

“Bu şansı değerlendirmek bizim için zorunluluktur”

İzmir’de 1. Bölge ve 2. Bölge olmak üzere  toplam 145 aday adayının yarıştığı ön seçim sürecinde gittiği yerlerdeki toplantılarda  çalışmaları değerlendiren İnanç, “Yıllar sonra parti içi demokrasiye kavuştuk. Ve benim gözlemlerime dayanarak söylüyorum ki uzun süredir bu kadar hareketli ve bu kadar heyecanlı bir CHP görmedim. Bu heyecan 7 haziran genel seçimleri için en büyük motivasyon olacaktır. Bu şansı değerlendirmek bizim için zorunluluktur. Parti emekçilerini meclise taşıma şansını en verimli şekilde değerlendirmemiz lazım” şeklinde genel bir bakış açısı sundu.

Balçova’da da sokak sokak ve dernek dernek gezen İnanç, Balkanlar Göçmenleri (BAL-GÖÇ), Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) ve Eğitimciler Derneği (EĞİT-DER)'e uğradı.



“Kadınlar toplumu oluşturan en temel yapıtaşıdır”

Cumartesi sabah erkenden Fuar alanında kadınlar günü için kurulan dernek ve belediye stantlarını gezen İnanç buradan sonra Konak Belediyesi’nin projesini inceledi. Alsancak Vapur İskelesi önünde toplanan kadınların, kadına şiddete karşı dikkat çekmek için yaptığı ve yukarıdan bakıldığında kadın siluetini andıran duvardaki yazıları tek tek okuyan İnanç, “Aslında kadınların değerini anlayana kadın-erkek eşitliğini sağlayana kadar yaptığımız siyasetin ve seçimlerin hiçbir önemi yok. Cumhuriyet Halk Partisi daha fazla kadını çatısı altında toplayarak siyasete daha fazla kadın sokmalı. Kadınlar toplumu oluşturan en temel yapıtaşıdır. Ülke olarak Bunu anladığımız gün sosyal yaşantımız ve yaptığımız siyaset çok daha anlamı çok daha gerçekçi olacaktır” dedi.



İnanç, Kılıçdaroğluna teşekkür etti 

İlerleyen saatlerde Balçova Termal Otelde Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan’ı Kemal Kılıçdaroğlu’nu karşılayan İnanç, Kılıçdaroğlu’na ön seçim kararı için teşekkür etti. 
Akşam saatlerinde Balçova’dan ayrılarak Konak İsmetpaşa Mahallesinde partililerle bir araya gelen İnanç, buradan sonra  Buca Evka’ya giderek Evka-1 Sosyal Dayanışma Ve Yardımlaşma yemeğine katıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası