Ege Postası
Geri

Altay Büyükşehir ile şifa bulacak

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Eşrefpaşa Hastanesi’nden Altay Spor Klubü’ne 100’üncü yıl armağanı geldi. İzmir’in tarihi başarılarla dolu spor kulübü ile bir protokol anlaşması imzalama hazırlığında olan İzmir Büyükşehir Belediyesi, alacağı karar ile birlikte Altay Spor Kulübü’nün Eşrefpaşa Hastanesi’ndeki sağlık hizmetlerinden daha etkin ve hızlı şekilde faydalanmasını sağlayacak.
Altay Büyükşehir ile şifa bulacak
Haberler / Yerel Yönetimler
16 Ocak 2014 Perşembe 11:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- Geçtiğimiz aylarda İzmir’deki amatör spor kulüplerine toplam 4,5 milyon TL tutarında yardım yapan ve İzmir kulüpleri ile derneklerine verdiği desteği yeni projeleri ile sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, 100’üncü yılını kutlayan İzmir’in emektar ve köklü çınarı Altay Spor Kulübü’nü de unutmadı.

EŞREFPAŞA HASTANESİ’NDEKİ TEMEL SAĞLIK HİZMETLERİNİ KAPSAYACAK

Altay Spor Kulübü ile İzmir Büyükşehir Belediyesi dev bir sağlık protokolü imzalamaya hazırlanıyor. İzmir’in köklü spor kurulu Altay’a 100’üncü yılında Eşrefpaşa Hastanesi’nin kapılarını ardına kadar açmaya hazırlanan Büyükşehir Belediyesi çalışmalarını tamamlama aşamasına getirdi. Büyükşehir ile Altay arasında gerçekleşen görüşmeler neticesinde alınan protokol kararı hayata geçtiğinde, Altay spor kulübü üyeleri sağlık hizmetlerinden daha kolay ve etkin biçimde yararlanacak.

ALTAY VE BÜYÜKŞEHİR PROTOKOL İMZALAYACAK

Hazırlanan protokol İzmir Büyükşehir Belediyesi meclisinde görüşülürken, kararın onaylanması ile birlikte, taraflara arasında düzenlenecek resmi tören ile protokol imzalanacak.Buna göre, Altay Spor Kulübü üyeleri ve 1’inci dereceden yakınları Eşrefpaşa Hastanesi’nde tetkik, tanı ve tedavi gibi temel sağlık hizmetlerinden ortak sağlık hizmetleri protokolü kapsamında faydalanacak. Belediye ile imzalanan protokol sayesinde Altaylılar, Eşrefpaşa Hastanesi’nde oluşturulacak özel sekreterlik hizmetleri kapsamında ve randevulu şekilde sağlık hizmetlerinden yararlanabilecek.

ALTAY’DAN BAŞKAN KOCAOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Yürütülen çalışma nedeni ile İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne ve Başkan Aziz Kocaoğlu’na teşekkürlerini sunan Altay Spor Kulübü Başkanı Niyazi Konuşmaz, “Spor kulüpleri ve dernekler bu toplumun önemli parçaları arasındadır. Özellikle İzmir’in tarihi ve köklü kulüplerinden olan Altay’a belediyelerin sunmuş olduğu bu destek ve çalışmalar sevindirici gelişmelerdir. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin bize sunmuş olduğu bu desteği memnuniyetle karşıladık ve kendilerine teşekkür ediyoruz. İki kurumun bu ortak çalışmasının daha güzel yerlere geleceğine inanıyorum. Altay ilklerin takımıdır. Yine böyle bir gelişme sonrasında öncü olmaktan ötürü onur ve şeref duyduk. İmzalanacak olan protokolün tüm camiamıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası