Ege Postası
Geri

Altay'da belirsizlik

TFF 2'nci Lig'e düştükten sonra aylardır futbol şubesinin, transfer yasağını açarak borçları temizleyecek güçlü bir yatırımcıya devredilmesini bekleyen Altay hayal kırıklığı yaşadı. Toplam 700 milyon TL civarında borcu olan siyah-beyazlılar, şirketleşme gündemiyle farklı tarihlerde kongreye giderken beklenen yatırımcı bir türlü gelmedi.
Altay'da belirsizlik
Haberler / Spor
23 Temmuz 2024 Salı 11:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Şirketleşme planı çerçevesinde kurulan şirket Büyük Altay 1914 Futbol Spor Yatırımları AŞ'de oluşturulan komite haftalardır görüşmeler yaparken, Türk ve Fransız ortaklı olduğu açıklanan yatırımcı grubuyla bu hafta yapılması beklenen devir anlaşması son anda iptal oldu. Kulübe yatırım yapacağı iddia edilen grup sürekli ek süre isterken Altay tarafı görüşmeleri sonlandırdı. Son 2 yıldır transfer yasağı yüzünden kadrosunu takviye edemeyen, elinde tecrübeli futbolcu olarak yalnız Özgür Özkaya ve Ceyhun Gülselam kalan Altay, son gelişme üzerine lige 1.5 aydan az zaman kala belirsizliğe gömüldü. Zaman daralırken şirketleşme komitesinin farklı yatırımcı arayışında olduğu öğrenildi.(DHA)

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası