Ege Postası
Geri

Altekma'ya filede tanıdık yabancı

Voleybol Efeler Ligi'ne 1 yıl aradan sonra dönen İzmir temsilcisi Altekma Spor Kulübü, ülkemizde 5 ayrı kulüpte forma giyen Moldovalı smaçör Dmitrii Bahov ile sözleşme imzaladı. 34 yaşında 1.97 boyundaki oyuncuyu renklerine bağlayan İzmir ekibi bu bölgedeki eksikliğini gidermiş oldu.
Altekma'ya filede tanıdık yabancı
Haberler / Spor
23 Temmuz 2024 Salı 11:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Daha önce Marek Union, Unirea Dej, Tomis Constanta, Bender, Paris Volley ve ülkemizde İnegöl Belediyespor, Afyon Belediye Yüntaş, Tokat Belediye Plevne, Halkbank ve Bursa Büyükşehir Belediyespor formalarını giyen Bahov, 3.24 smaç ve 3.38 blok yüksekliğine sahip.

Bahov’un ülkemizde forma giydiği her takımda performansıyla dikkat çektiğini ve tam bir görev adamı olduğunu belirten Voleybol Şube Sorumlusu Uğur Tendik, "Moldovalı oyuncuyu kadromuza kattığımız için sevinçliyiz. Bahov profesyonelliği ile genç oyuncularımıza örnek olacak, performansıyla takımı yukarıya taşıyacak bir voleybolcu" dedi.(DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası