Ege Postası
Geri

Altınordu'da başarının sırrı istikrar

ALTINORDU, Spor Toto 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta şampiyonluğu ilan etmesi için kalan 3 haftada sadece 1 puana ihtiyaç duyarkan Başkan Seyit Mehmet Özkan, başarılı olmalarının sebebini açıkladı.
Altınordu'da başarının sırrı istikrar
Haberler / Spor
16 Nisan 2013 Salı 10:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Sezon başında şirketleşen köklü kulübün başına geçen Seyit Mehmet Özkan, spor kulübü yönetmeye başladığı ilk günden beri kendi kendisine, "Bir takım, futbolcuları kulüp başkanıyla hiç tanışmadan veya bir başkan soyunma odasına hiç girmeden şampiyonluk olabilir mi'" sorusunu sorduğunu belirtirken şunları söyledi:

"Altınordu’da belki de bunu ilk defa başarmaya çok yaklaştık. Tamamen futbolun içinden gelmiş, profesyonel bir kadro, işlerine kimse karışmadan bu ekibi kurdu. İşin içine olaya hobi olarak bakan, lobi yapmak isteyen, dernekçi yönetici veya menajerler girmedi. Neticede de başarı geldi. Bence bu futbolda bir devrimdir. Teknik kadro istikrarı, düzenli ödemeler ve iyi organizasyonun devamını sağlayarak, yeni başarılara yelken açacağız."(DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası