Ege Postası
Geri

Ünyespor Başkanı Şahin: Hakemler sahada canlı bomba gibiydi

Ünyespor Kulüp Başkanı İrfan Şahin, hafta sonu oynadıkları Ünyespor-Bozüyükspor maçını değerlendirerek, maçın hakemler tarafından adaletsiz yönetildiğini söyledi. Başkan Şahin, “Bozüyük maçında ciddi derecede hakem faciası ile...
Ünyespor Başkanı Şahin: Hakemler sahada canlı bomba gibiydi
Haberler / Spor
16 Nisan 2013 Salı 12:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ünyespor Kulüp Başkanı İrfan Şahin, hafta sonu oynadıkları Ünyespor-Bozüyükspor maçını değerlendirerek, maçın hakemler tarafından adaletsiz yönetildiğini söyledi. Başkan Şahin, “Bozüyük maçında ciddi derecede hakem faciası ile karşılaştık. Yan hakem ile orta hakemin bile birbirinden haberi yok.” dedi.

Şahin, “Her şeyden önce Ünyespor büyük bir camia ama maalesef yönetim olarak yapmış olduğumuz hatalar neticesinde bu duruma gelmiş bulunuyoruz. Tabi bu her şey bitti anlamına gelmiyor ama bana göre umutlar iyice zayıfladı. Bir tabir vardır, çıkmayan candan ümit kesilmez. Son zamanlarda futbolda maalesef bir takım sıkıntılar mevcuttu. Bu da rakiplerimiz çok önemli değil. Sahada futbolcuları baş başa bıraksalar herkes maçını güzel oynayacağını düşünüyorum. Bozüyük maçında ciddi derecede hakem faciası ile karşılaştık. En iyi oyuncumuzu yan hakem ile orta hakemin birbirinden habersiz, biri dirsek attı, diğeri ise küfretti diyor, ikisinin de birbirinden haberi yok. Ağzından en ufak bir küfür çıkmayan arkadaşımız için küfür etti diye hakemin direkt kırmızı kart göstermiş olması oyun düzeninde ciddi sıkıntılara yol açtı. Biz o maça galibiyet için gitmiştik. Ama futbolun sadece sağda oynanmadığını bir kez daha gördük.” şeklinde konuştu.

Hakem camiasının başkanına seslenen Başkan Şahin, sözlerini şöyle tamamladı:
    “Lütfen bundan sonraki maçlarımızda dikkatli davransınlar, dikkatli hakem göndersinler. Bu işleri hakemlere bırakmasınlar, sahada futbolcular oynasın, iyi oynayan kazansın. Biz son zamanlarda kötü hakem yönetimleriyle maçlar kaybettik. Bozüyük maçında 10 kişi kalmamızın sebebi tamamen hakem hatasıydı. Üzüntülüyüz. Bu bir mazeret değil ama hakemler tam bir canlı bomba niteliğindeydi. Ünyespor ilk kez yenilmiyor. Biz bu zaman kadar hiçbir hakemle böyle konuşmamıştık. Bozüyük maçını yöneten hakemin iyi niyetinden şüphe ediyoruz. Biz bundan sonra olan 4 tane maçımızı çıkıp oynayacağız. Matematiksel olarak düşmüş sayılmayız ama ümitlerimiz de az. Takımımızla ilgili eksiğimiz ve sakatlarımız var. Ama oynayan oyuncularımız da hepsi bizim Ünyespor’un formasını taşımak.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası