Ege Postası
Geri

Altınordu'da futbolcuların kader haftaları

PTT 1'inci Ligi'nde son 4 haftaya play off ve düşme hattından uzak ve hedefsiz giren Altınordu'da sözleşmeleri sona erecek futbolcuların durumu, kalan maçlarda netleşecek.
Altınordu'da futbolcuların kader haftaları
Haberler / Spor
19 Nisan 2016 Salı 14:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Devre arasında transfer edilen Ahmet Arı, ikinci sezonunu geçiren Berkay, Göksu ve kaleci Tolgahan ile sezon başında kadroya dahil edilen Murat Yılmaz'ın sözleşmeleri mayıs ayında bitecek. Kurmaylar bu futbolcuların sezon içindeki performanslarını da dikkate alarak ya yeni teklif sunacak ya da teşekkür edecek.

Öte yandan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın pazar günü oynanacak Akhisar Belediyespor maçından önce Çağlar için  Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan'a yeni bir teklif verebileceği öğrenildi. Daha önce kupada Bucaspor'la oynadıkları müsabaka öncesi geldiği İzmir'de Özkan'a düşük bir teklif sunan Beşiktaş'ın bu defa kesenin ağzını açabileceği ifade edildi. A Milli Takım'da görev alan Çağlar ile Bayer Leverkusen, Wolfsburg ve Freiburg da ciddi şekilde ilgilendiği öne sürülüyor. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası