Ege Postası
Geri

Altınordu'da yeniler memnun

TFF 2'nci Lig ekiplerinden Altınordu’nun yeni transferi Tahsin Çakmak ve akademiden A takıma yükselen Arif Asaf Gültekin, sezon hazırlıklarının iyi bir şekilde sürdüğünü söyledi.
Altınordu'da yeniler memnun
Haberler / Spor
23 Temmuz 2024 Salı 12:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kartepe kampında çalışmaların çok iyi bir ortamda sürdüğünü dile getiren Tahsin Çakman, "Şu an çok yoğun çalışıyoruz, herkes çok iyi hazırlanıyor. Burada olduğumuz için çok mutluyuz. Bize böyle bir imkan sağladığı için başkanımıza teşekkür ediyoruz. Ben burada çok mutluyum, çocuklar beni iyi karşıladı. Herkes birbiriyle iyi anlaşıyor, şu an bir sıkıntı yok. Umarım sezon boyu bu şekilde devam eder" ifadelerini kullandı.

ARİF ASAF GÜLTEKİN: GÜZEL BİR AİLE OLDUK

Kampta iyi bir uyum yakaladıklarını belirten Arif Asaf Gültekin, "Çalışmalarımız gayet güzel bir şekilde devam ediyor. Burada çok iyi bir uyum sağladık, güzel bir aile olduk. Böyle devam etmeye çalışıyoruz. İnşallah önümüzdeki ligde de iyi bir başarı elde edeceğiz. İlk hedefim profesyonel olup A takıma çıkmaktı, bunu gerçekleştirdim. Bu yıl da güzel performans gösterip formayı alıp daha iyi yerlere götürmeye çalışacağım" diye konuştu.(DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası