Ege Postası
Geri

Altınordu'dan alfa harekatı

Altınordu, kulübün kapılarını iş dünyasının genç isimlerine açacak Altınordu Fikir Atölyesi ALFA’yı kurup geniş çaplı ilk toplantısını yaptı.
Altınordu'dan alfa harekatı
Haberler / Spor
20 Şubat 2013 Çarşamba 10:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - İzmir halkıyla ele ele verip Altınordu’yu büyütmek için sürekli projeler üreten genç ve dinamik Altınordu ekibi, Altınordu Fikir Atölyesi’ni (ALFA) hayata geçirerek, kalbi kırmızı-lacivert renklerle çarpan iş dünyasının genç isimlerini bir araya getirdi. Başkan Seyit Mehmet Özkan’ın da katılımıyla geniş çaplı ilk toplantısını yapan ALFA Grubu üyeleri, Altınordu’yu iş dünyasıyla bir araya getirecek projeler üretecek, kulübün kent halkıyla bütünleşme sürecini hızlandıracak, gittiği her yere Altınordu ismini taşıyacak ve üretilen projelere farklı bir gözle bakarak katkı sağlayacak.

Altınordulu İş Adamları Derneği gibi çalışacak olan ALFA Grubu içinde Barış Orhunbilge, Hakan Orhunbilge, Ahmet Pazarbaşıoğlu, Ali Özerinç, Gonca Kızılgüneşler, Bahadır Ulugöl, Ertürk Aslan, Derya Solak, Sabahat Aktuğ, Ali Özdemir ve Tarkan Özateşoğlu yer alıyor. Altınordu için vakit ayıran ALFA üyelerine teşekkür eden Başkan Seyit Mehmet Özkan, “Bu kadar genç, zeki ve yetenekli insanla bir arada olmak çok güzel bir duygu. Altınordu için herkesin yapacağı çok önemli işler olduğuna inanıyorum” dedi.

Her biri kendi iş alanında başarılı olmuş isimlerin ALFA’da el ele vermesinin büyük bir sinerji yaratacağının altını çizen Özkan, “Bu oluşum, Altınordu ile birlikte ileride daha da büyüyecek ve çok önemli işlerin altına imza atacaktır” diye konuştu. ALFA Grubu adına söz alan Barış Orhunbilge ise Altınordu isminin Türk futbol tarihinde çok önemli bir konuma sahip olduğunu belirterek, “Altınordu, bizler için hayatın bir parçası. Hedefimiz, kulübümüzün her gün çok daha fazla İzmirliyle el ele vermesi” yorumu yaptı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası