Ege Postası
Geri

Altınordu'nun keyfi kaçtı

Türkiye 1'inci Ligi'nin 3'üncü haftasında pazar günü Bandırmaspor'u ağırlayacak olan Altınordu'da maçın Atatürk Stadı'nda oynanacak olması, keyifleri kaçırdı.
Altınordu'nun keyfi kaçtı
Haberler / Spor
6 Eylül 2016 Salı 13:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yeni Bornova Stadı'ndaki eksikler tamamlanmadığı için Giresunspor ve Göztepe müsabakalarının Atatürk'e alındığını hatırlatan teknik direktör Hüseyin Eroğlu, "Lig öncesi maçlarımızı Bornova'da oynamayı hayal ediyorduk. İyi bir zeminde ve taraftar baskısı yaratacağımız bir ortam, bizim için avantaj olacaktı. Atatürk Stadı'nda istediğimiz atmosfer oluşmuyor. Ne yazık ki Bandırmaspor maçında da bu sıkıntı sürecek" dedi.

Hüseyin Eroğlu, 5'inci haftada Yeni Malatyaspor'u Yeni Bornova Stadı'nda ağırlamayı umduklarını belirtti, "O tarihe kadar sorunların giderileceğini düşünüyorum. Bornova'ya geçtiğimizde her şeyin çok daha farklı olacağına eminim" diye konuştu.

Kötü gidişe Bandırmaspor maçında son vereceklerini sözlerine ekleyen Hüseyin Eroğlu, "Savunmadaki problemlerimizi milli maç arasında giderdiğimizi düşünüyorum. İyi bir hazırlık süreci geçirdik" yorumunu yaptı.

Altınordu'da sakatlıkları süren sağ bek Uğur, stoper Ozan ve sol kanat Erdoğan, bordo beyazlılara karşı görev alamayacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası