Ege Postası
Geri

Amasyalı gönüllü eğitimcilerden 250 aileye Ramazan paketi

Amasya Gönüllü Eğitimciler Derneği (AGED), Kimse Yok Mu Derneği ile işbirliği yaparak ihtiyaç sahibi 250 aileye gıda paketi dağıttı.    11 ayın sultanı Ramazan’ın birlik ve kardeşlik ayı olduğunu vurgulayan AGED Yönetim...
Amasyalı gönüllü eğitimcilerden 250 aileye Ramazan paketi
Haberler / Genel
18 Temmuz 2013 Perşembe 13:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Amasya Gönüllü Eğitimciler Derneği (AGED), Kimse Yok Mu Derneği ile işbirliği yaparak ihtiyaç sahibi 250 aileye gıda paketi dağıttı.

    11 ayın sultanı Ramazan’ın birlik ve kardeşlik ayı olduğunu vurgulayan AGED Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Yılmaz, “Mübarek Ramazan ayında veren elle alan eli buluşturmak için elimizde geleni yapıyoruz. Kimse Yok Mu Derneği ile irtibata geçerek Amasya’daki ihtiyaç sahibi birçok aileye kumanya paketi dağıttık. Kumanya paketlerinin içinde, çeşitli gıda malzemesi bulunuyor. Bir kolimiz, 4 kişilik ailenin bir aylık gıda ihtiyacını karşılayacak seviyede.” dedi.

    Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere, maddi durumu müsait olanların el uzattığına dikkat çeken Yılmaz, "Ramazan, zenginin yoksulu görüp gözettiği, sahip çıktığı bir aydır. Kendisi evinde çoluk çocuğuyla ağız tadıyla iftar ederken sofrasına koyacak bir tas çorbası dahi olmayan ihtiyaç sahibi aileleri düşünen hayırseverlerimiz, dilerse evlerinde olanın aynısını bu ailelerimize de tattırabilir.” diye konuştu.

    Amasya’da bulunan öğrencilere de okul derslerine takviye olması açısından ders takviyesi verdiklerini ifade eden Yılmaz, AGED üyesi gönüllü öğretmenlerin tarafından bu kursların verildiğini ve kardeşlik adına ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını sözlerine ekledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası