Ege Postası
Geri

Anadolu Efes, Banvit'i son saniye basketiyle 72-70 yendi

Beko Basketbol Ligi Play-off yarı final serisi ilk maçında Anadolu Efes, Banvit karşısında uzun süre geride götürdüğü maçı bitime 1 saniye kala Dusko Savanovic’le bulduğu sayılarla 72-70 kazandı. Anadolu Efes bu sonuçla play-off yarı...
Anadolu Efes, Banvit'i son saniye basketiyle 72-70 yendi
Haberler / Spor
26 Mayıs 2013 Pazar 21:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Beko Basketbol Ligi Play-off yarı final serisi ilk maçında Anadolu Efes, Banvit karşısında uzun süre geride götürdüğü maçı bitime 1 saniye kala Dusko Savanovic’le bulduğu sayılarla 72-70 kazandı. Anadolu Efes bu sonuçla play-off yarı finalinde seride 1-0 öne geçti.

Mücadeleye istekli başlayan Anadolu Efes, özellikle savunmada gösterdiği dirençle kısa zamanda üstünlüğü eline aldı ve ilk çeyreği de 21-16 önde geçmesini bildi. İkinci çeyrekte Banvit, oyuna dengeyi getirirken soyunma odasına da 36-35’lik skorla gidildi.

İkinci yarının ilk bölümünde Balıkesir temsilcisi pota altından bulduğu sayılarla bir ara farkı 7’ye kadar çıkarmasına karşın üçüncü çeyrek 52-54’lük skorla tamamlandı. Final periyotunda büyük bir heyecan vardı. Banvit, son 5 dakikaya 8 sayı önde girdi (59-67).

Bu dakikadan itibaren toparlanan Anadolu Efes, yakaladığı seriyle önce farkı kapattı, bitime 1 saniye kala Dusko Savanovic’in sayılarıyla da mücadeleden 72-70 galip ayrılan taraf oldu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası