Ege Postası
Geri

Anadolu Sağlık Meslek Lisesi'nden 24 öğrenci Almanya'da staj yapacak

Çorum 75. Yıl Cumhuriyet Anadolu Sağlık Meslek Lisesi'nin koordinatörlüğünde Kütahya Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ile ortak olarak hazırlanan 'AB Leonardo da Vinci hareketlilik projesi' çerçevesinde 24 öğrenci Almanya'da staj yapacak....
Anadolu Sağlık Meslek Lisesi'nden 24 öğrenci Almanya'da staj yapacak
Haberler / Güncel
16 Nisan 2013 Salı 12:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çorum 75. Yıl Cumhuriyet Anadolu Sağlık Meslek Lisesi'nin koordinatörlüğünde Kütahya Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ile ortak olarak hazırlanan 'AB Leonardo da Vinci hareketlilik projesi' çerçevesinde 24 öğrenci Almanya'da staj yapacak.

Uygulama kapsamında toplum sağlığı hemşirelik uygulamalarını yerinde görmek ve incelemek amacıyla 11. sınıf hemşirelik bölümünden 24 öğrenci, 4 refakatçi öğretmen ile Almanya'nın Herne kentindeki bir vakıf hastanesinde 1 ay süreyle staj yapacak ve çeşitli gezilere katılacak.

Proje sorumlusu öğretmen Mustafa Yiğit, projenin başarılı bulunmasından çok memnun olduğunu belirtti. Yiğit, ''Hazırlanan bu proje sayesinde katılımcı öğrencilerin bilgi ve becerilerinin artırılması, sosyal ve kültürel gelişimlerinin sağlanması amaçlanmaktadır. Önceden belirlenen kriterlere göre öğrenci seçimleri yapılmış olup seçilen öğrenci velileri ile toplantı yapılarak proje hakkında bilgilendirilmiştir. Katılımcı öğrenciler Almanca dil kursu sonunda sertifika almışlardır. Tarih ve coğrafya öğretmenlerimizce Almanya‘nın tarihi ve coğrafi özellikleri hakkında sunum yapılmıştır.'' dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası