Ege Postası
Geri

Ankara Shopping Fest boyunca 222 araba dağıtılacak

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, Ankara Shopping Fest (ASF) boyunca çekilişle 222 araba dağıtacaklarını söyledi.Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Ankara Şube Başkanı Ziya Kahraman, Başkan...
Ankara Shopping Fest boyunca 222 araba dağıtılacak
Haberler / Ekonomi
3 Temmuz 2013 Çarşamba 10:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, Ankara Shopping Fest (ASF) boyunca çekilişle 222 araba dağıtacaklarını söyledi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Ankara Şube Başkanı Ziya Kahraman, Başkan Yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci’yi makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ATO Başkanı Bezci, ATO’nun Türkiye ekonomisinin gelişimine katkı sağlamaya yönelik olarak sürdürdüğü çalışmalar hakkında bilgi verdi. Gezi Parkı olaylarının Ankara’ya yansımasını değerlendiren Bezci, eylemler nedeniyle Başkent’in Kızılay başta olmak üzere Tunalı Hilmi, İzmir Caddesi gibi merkezi yerlerdeki işyerlerinin yaklaşık yüzde 70 ciro kaybı yaşadığını söyledi. Aynı nedenle Ankara Alışveriş Festivali’nin bir hafta geç başladığını da ifade eden Bezci, festival etkinlikleri ve programı hakkında bilgi verdi. ASF’nin hem satıcılara hem de alıcılara kazandırdığını kaydeden Bezci şunları söyledi:

“ASF boyunca banka kartları ya da kredi kartlarıyla 25 TL ve katları kadar alışveriş yapanlar arasında gerçekleştirilecek çekilişle 222 araba dağıtacağız. Bu konuda Bankalararası Kart Merkezi ve Milli Piyango Genel Müdürlüğü’yle anlaşma yaptık. Her alışveriş, herhangi bir belge doldurmaksızın otomatik olarak çekiliş hakkı kazanıyor. Festivalin ardından noter huzurunda yapılacak çekilişle otomobiller sahiplerini bulacak.”

MÜSİAD Ankara Şube Başkanı Ziya Kahraman da, konuşmasında MÜSİAD’ın çalışmaları hakkında bilgi verdi. MÜSİAD’ın 5 bine yakın üyesi ve 17 bin işletmesiyle Türkiye ekonomisine katma değer katan bir kuruluş olduğunu kaydeden Kahraman, Gezi olaylarına değinerek, Türkiye’nin gelişmesinin önündeki en önemli lokomotifin istikrar olduğunu söyledi.


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası