Ege Postası
Geri

Anlaşmalı boşanmak istediği eşini avukatın yanında bıçakla rehin aldı

Bursa’da anlaşmalı boşanmak üzere avukatlık bürosuna gelen bir kişi eşini bıçakla rehin aldı. Öfkeli koca polisin uzun süren gayetleri sonunda ikna edilebilerek etkisiz hale getirildi.Osmangazi ilçesi Uluyol Caddesi üzerindeki Anadolu İş...
Anlaşmalı boşanmak istediği eşini avukatın yanında bıçakla rehin aldı
Haberler / Güncel
2 Ağustos 2013 Cuma 16:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bursa’da anlaşmalı boşanmak üzere avukatlık bürosuna gelen bir kişi eşini bıçakla rehin aldı. Öfkeli koca polisin uzun süren gayetleri sonunda ikna edilebilerek etkisiz hale getirildi.

Osmangazi ilçesi Uluyol Caddesi üzerindeki Anadolu İş Merkezi'nde bulunan Ramazan Ferik’e ait avukatlık bürosuna gelen Ahmet K. ile eşi Nevin K. anlaşmalı olarak boşanmak istediklerini beyan etti. Burada bir süre sonra aldatma konusunda karı koca arasında tartışma çıktı.

Çift avukatla konuştuğu sırada Ahmet K. eşine “Seni başkalarıyla görmüşler. Beni aldattın.” şeklinde tepki gösterdi. Nevin K. buna itiraz edince tartışma şiddetlendi.

Eşinin kendisini aldattığını iddia eden Ahmet K. cebinden çıkardığı bıçakla eşi Nevin K.’yı rehin aldı. Olaya müdahale etmeye çalışan Avukat Ramazan Ferik ile yanında çalışanları bıçakla tehdit eden Ahmet K., avukatlık bürosunda çalışanları dışarı çıkarıp kapıyı arkadan kilitledi.

Bürodan çıkarken ayağını burkan avukat Ramazan Ferik olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Avukatlık çalışanlarının haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri şahsı ikna etmek için büyük uğraş verdi.

POLİSİN ŞAHSI İKNA ÇABASI

Avukatın yanındaki çalışan kişinin haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, geniş güvenlik önlemleri aldıktan sonra şahsı ikna etmek için büyük çaba gösterdi.

Daha sonra olay yerine gelen Asayiş Şube Müdür Yardımcısı Erol Turan, Ahmet’in eşine kötü bir şey yapmadan dışarıya çıkmasını isteyerek, “Ahmet buradan çıkın, seni eşinle istediğin yerde görüştüreceğim. Burada böyle olmuyor. Herkes bizi izliyor. Dışarıda dilediğin kadar sizi ben konuşturabilirim. Ben oruçluyum beni yorma.” dedi.

Uzun süren gayretler neticesinde şahıs, kapıyı polis ekiplerine açtı. Ekipler, Ahmet-Nevin K. çiftini ifadesini almak üzere emniyete götürdü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası