Ege Postası
Geri

Anne ve baba adaylarına ücretsiz doğuma hazırlık kursu

Memorial Antalya Hastanesi, hamilelik sürecinin sağlıklı bir şekilde tamamlanması ve bebeğin bakımına dair pek çok sorunun cevabını arayan anne adayları için ‘Memorial Doğuma Hazırlık Kursu’ başlatıyor. Anne adaylarının, 40 hafta...
Anne ve baba adaylarına ücretsiz doğuma hazırlık kursu
Haberler / Güncel
2 Mayıs 2013 Perşembe 12:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Memorial Antalya Hastanesi, hamilelik sürecinin sağlıklı bir şekilde tamamlanması ve bebeğin bakımına dair pek çok sorunun cevabını arayan anne adayları için ‘Memorial Doğuma Hazırlık Kursu’ başlatıyor.

Anne adaylarının, 40 hafta süren hamilelik yolculuğunda, bilinçli ve mutlu bir hamilelik dönemi geçirmeleri için düzenlenen Memorial Doğuma Hazırlık Kursu, halka açık ve ücretsiz olarak gerçekleştirilecek. Bebek sahibi olacak çiftler, uzman doktorlardan öğrenecekleri bilgiler ışığında bilinçli bir hamilelik süreci yaşayarak, yaşamsal önem taşıyan bazı sorunların da önüne geçme fırsatı yakalayacak.

Memorial Antalya Hastanesi’nde, 4 Mayıs 2013 Cumartesi günü başlayacak doğum kursu 4 hafta sürecek. Kurs, 25 Mayıs tarihinde ise sona erecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası