Ege Postası
Geri

Anneler Günü’nde anneleri sevindirdi

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Anneler Günü’nde tüm annelerin gününü kutladı ve gerçekleştirdiği ev ziyaretleriyle de onların ellerini öptü. Uzundere, Limontepe ve Özgür Mahallesi’nde ziyaretlerde bulunan Başkan Selvitopu, ev sakinleriyle bir süre sohbet etti. Ziyaretleriyle anneleri sevindiren Selvitopu, “Onlara layık olduysak ne mutlu bize” diyerek de duygularını paylaştı.
Anneler Günü’nde anneleri sevindirdi
Haberler / Yerel Yönetimler
10 Mayıs 2015 Pazar 14:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - İlk ziyaret,  Uzundere Mahallesi’ndeki 102 yaşındaki Zehra Türkeli'nin evinin ziyaretiyle başladı. Karabağlar Belediyesi tarafından imkanlar ölçüsünde evi tadilattan geçirilen Zehra Nine mutluluk gözyaşlarını tutamadı ve Başkan Selvitopu’na teşekkür etti. Uzundere Mahallesi Muhtarı Osman Sarı’nın da bulunduğu ziyarette Başkan Selvitopu da Zehra Nine’nin manevi mutluluğunun kendisini de mutlu ettiğini ifade etti. Selvitopu, “Yaşamında bu evde daha mutlu ol istedik, hayatta en önemli şey mutlu yaşamak. Hepimizin istediği o. Ailenle çocuklarınla mutlu yaşamak. Tüm annelerin ellerinin öpülmesi lazım,  onları mutlu etmemiz gerekir. Zehra Teyze’mize layık olduysak ne mutlu bize. Onun  manevi mutluluğunu başka hiç bir yerde bulamayız” diye konuştu. 

Belediye olarak her zaman yanınızdayız
İkinci ziyareti Özgür Mahallesinde 65 yaşındaki Ayşen Demir'e yapan Başkan Selvitopu, Demir'i de evinde ziyaret ederek el öptü, anneler gününü kutladı. Özgür mahalle Muhtarı Erdoğan Toprak'ın da bulunduğu ziyarette Ayşen Demir'e bir sıkıntısı olduğunda belediye olarak her zaman yanında olacakları  mesajını veren Başkan Selvitopu, son ziyaretini Limontepe semtindeki 84 yaşındaki Fatma Evtutan'a yaptı. Fatma teyze, ailesi ve Mahalle Muhtarı Tacim Öz'le sıcak bir sohbet etme imkanı bulan Başkan Selvitopu, Fatma Teyze'nin de anneler gününü kutladı, aile fertleriyle beraber toplu fotoğraf çektirdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası