Ege Postası
Geri

Başkan Soylu’dan anlamlı ziyaret

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, Anneler Günü’nde engelli Şadiye İnanıcı’yı ziyaret etti, Anneler Günü’nü kutladı.
Başkan Soylu’dan anlamlı ziyaret
Haberler / Yerel Yönetimler
10 Mayıs 2015 Pazar 11:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Anneler Günü nedeniyle Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, engeli nedeniyle tekerlekli sandalyede yaşamak zorunda kalan Şadiye İnanıcı’yı ziyaret etti, Anneler Günü’nü kutladı.  Tekerlekli sandalyede yaşamını sürdürmesine rağmen Alparslan İlköğretim Okulu’nda birinci sınıfı okuyan oğlu Ömer Faruk İnanıcı’yı her gün yılmadan okula getirip götüren Şadiye İnanıcı, bu özel günde yaşadığı sürpriz ile mutlu oldu.
Annelerimiz her şeyimiz
Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, anneliğin dünyadaki en kutsal duygu olduğunu ifade ederek, “ Cennet annelerimizin ayaklarının altındadır. Onlar için ne yapsak az. Karşılıksız sevginin ifadesi olan annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun. Şadiye İnanıcı da bu sevginin en güzel örneğini sergiliyor. Engeline rağmen her gün oğlunu okula götürüp, getiriyor. Allah ondan ve bütün annelerimizden razı olsun “ dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası