Ege Postası
Geri

Anneler Günü’nde çocuklara tiyatro oyunu

Anneler Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte, Çiğli Belediye Tiyatrosu Çocuk Grubu’nun sahneledikleri “Sevgili Annecim” adlı tiyatro oyunu Çiğlili çocuklar tarafından ilgiyle izlendi.
Anneler Günü’nde çocuklara tiyatro oyunu
Haberler / Yerel Yönetimler
12 Mayıs 2015 Salı 09:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çiğli Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü, Anneler Günü etkinlikleri kapsamında “Sevgili Annecim” adlı tiyatro oyununu, Çiğli Konferans Salonu’nda Çiğlili çocuklarla buluşturdu. Çiğli Belediyesi Tiyatrosu Çocuk Grubu oyuncularının oynadığı, senaryosunu Şahin Gezer’in yazdığı, yönetmenliğini Okan İçgil’in üstlendiği oyuna; başkan yardımcıları ve müdürler, meclis üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Annelerin çocukların yaşamlarında vazgeçilmez yerleri olduğunun ve çocukların hayatları boyunca en büyük desteği annelerinden göreceğinin anlatıldığı oyunda minik oyuncular şarkılar söyleyerek, şiirler okuyarak annelerine olan sevgilerini özel gösteriler eşliğinde dile getirdiler. Eğlenceli anların yaşandığı oyunda çocuklar gösterdikleri performanslarından dolayı sık sık alkışlandılar.

Başkan Arslan: “Annelerimiz Bizler İçin Çok Kıymetli”
Çiğli Belediyesi olarak özel gün ve haftalarda kültür-sanat faaliyetleri adına çeşitli organizasyonlar gerçekleştirdiklerini, Anneler Günü’nün de bu özel günlerden biri olduğunu belirten Başkan Arslan, “Anneler Günü’nde annelerimizi unutmadık ve belediye tiyatromuzun minik oyuncularının yer aldığı tiyatro oyunumuzla onların duygularına dokunan bir oyun sergiledik. Bir yanıyla da bu oyun sayesinde anne sevgisinin ne kadar yüce bir duygu olduğunu, varlıklarıyla hayatlarımıza ne büyük anlamlar kattıklarını çocuklarımıza anlatmak istedik. Bu duygu ve düşüncelerle tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, bizler için çok kıymetli olduklarını hatırlamamız ve hatırlatmamız gerektiğini düşünüyorum” dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası