Ege Postası
Geri

Anneler ve çocukları için kitap zamanı

Bursa Nilüfer Belediyesi kütüphanelerinde, bu yıl üçüncü kez düzenlenen ‘Bu Yaz Annemle Biz Kütüphanedeyiz’ etkinlikleri kapsamında çocuk kitapları editörleri annelerle buluştu. Tülin Sadıkoğlu ve Ebru Akkaş'ın katıldığı etkinlikte,...
Anneler ve çocukları için kitap zamanı
Haberler / Genel
18 Temmuz 2013 Perşembe 16:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bursa Nilüfer Belediyesi kütüphanelerinde, bu yıl üçüncü kez düzenlenen ‘Bu Yaz Annemle Biz Kütüphanedeyiz’ etkinlikleri kapsamında çocuk kitapları editörleri annelerle buluştu. Tülin Sadıkoğlu ve Ebru Akkaş'ın katıldığı etkinlikte, çocuklar ve kitaplar arasında oluşan sıkı bağlar anlatıldı. 2 gün düzenlenen etkinliklere 10 mahalleden yaklaşık 100 anne katıldı.

Tülin Sadıkoğlu, yaptığı açıklamada çocukların yaşına ve beğenisine uygun kitap seçiminin büyük önem taşıdığına dikkat çekti. Anneler ile birlikte kütüphaneye gelen 5 ve 6 yaşındaki çocuklar ise drama yolu ile kitap okuma-boyama, bilmece çözme ve değişik zeka oyunlarıyla zaman geçirdi.

'Bu Yaz Annemle Biz Kütüphanedeyiz' etkinliği her yıl; halk sağlığı merkezleri ve muhtarlıklar aracılığıyla 5 ve 6 yaşındaki çocukların belirlenen adreslerini ziyaret eden kütüphane görevlilerinin annelerle tanışmasıyla başlayarak 4 haftada tamamlanıyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası