Ege Postası
Geri

Artvin, horonda Türkiye şampiyonluğu hedefliyor

Artvin Belediye Spor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren halk oyunları topluluğu, Türkiye şampiyonasına katılmak üzere İstanbul’a gitti.        Artvin Belediye Spor Kulübü Halk Oyunları Topluluğu 5-6...
Artvin, horonda Türkiye şampiyonluğu hedefliyor
Haberler / Genel
18 Temmuz 2013 Perşembe 16:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Artvin Belediye Spor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren halk oyunları topluluğu, Türkiye şampiyonasına katılmak üzere İstanbul’a gitti.

        Artvin Belediye Spor Kulübü Halk Oyunları Topluluğu 5-6 Nisan 2013 tarihlerinde Giresun’da düzenlenen yarışmada Büyükler Düzenlemeli Dal’da 8 ekibin arasından birinci olmayı başarmıştı. Bölgede birincilik elde eden ekip Türkiye finalinde yarışmaya hak kazanmıştı. Topluluk, İstanbul’da 20-21 Temmuz 2013 tarihinde yapılacak olan Büyükler Türkiye Şampiyonası’na katılmak üzere katılmak üzere Artvin’den yola çıktı.

        Horon ekibini, Artvin Belediye Başkan Yardımcısı Zafer İnce, vatandaşlar ve yarışmacıların aileleri uğurladı. Aileler çocuklarına başarı dilerken ekipteki bazı oyuncular göz yaşlarına hakim olamadı.

        Ekip eğitmeni Murat Altuntaş, amaçlarının geçtiğimiz yıl Türkiye birincisi olan ekibi bu yıl da birinci yapmak olduğunu söyledi. İyi hazırlandıklarını ve iddialı olduklarını ifade eden Altuntaş, "Ayrıldığımız bu meydana birinci olarak dönüp sevincimizi Artvinlilerle paylaşmayı hedefliyoruz." dedi.

        Hareket öncesinde oyunculara başarı dileyen Artvin Belediye Başkan Yardımcısı Zafer İnce de çok başarılı bir ekiplerinin olduğunu, bu yıl da İstanbul’dan Türkiye birincisi olarak döneceklerine inandıklarını söyledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası