Ege Postası
Geri

Antalya Lara Kartal Yuvası için açılış töreni bugün

Antalya Lara Kartal Yuvası mağazası, Başkan Fikret Orman, yönetim kurulu üyeleri ve bazı futbolcuların da katılacağı törenle açılacak. Bir süre önce siyah - beyazlı taraftarlara hizmet vermeye başlayan Antalya Lara Kartal Yuvası mağazası...
Antalya Lara Kartal Yuvası için açılış töreni bugün
Haberler / Spor
29 Eylül 2013 Pazar 13:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Antalya Lara Kartal Yuvası mağazası, Başkan Fikret Orman, yönetim kurulu üyeleri ve bazı futbolcuların da katılacağı törenle açılacak.

Bir süre önce siyah - beyazlı taraftarlara hizmet vermeye başlayan Antalya Lara Kartal Yuvası mağazası için bir açılış töreni düzenlenecek. Başkan Fikret Orman, yönetim kurulu üyeleri ve bazı futbolcuların katılımıyla yapılacak açılış töreni bugün saat 19.03’te gerçekleşecek.

Tüm taraftarların Antalya Lara Kartal Yuvası Mağazası'nın açılış törenine davet edildiği, öğleden sonra Antalya'ya gelecek olan yönetim ve takımdan bazı oyuncuların taraftarların formalarını imzalayacağı da belirtildi.

MEDİCAL PARK ANTALYASPOR - BEŞİKTAŞ MAÇI YARIN SAAT 20.00'DE

Bu arada Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında oynanacak olan Medical Park Antalyaspor - Beşiktaş mücadelesi yarın saat 20.00’de Akdeniz Üniversitesi Stadı’nda oynanacak.

Zorlu mücadeleyi İlker Meral yönetecek. Meral’in yardımcılıklarını Muhittin Gürses ve Hakan Yemişken yapacak. Volkan Narinç dördüncü hakem olacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası