Ege Postası
Geri

Antalyaspor Başkanı Gencer: Hakem hatalarına dayanacak gücümüz kalmadı

Medical Park Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, takımının ilk 4 haftada istedikleri puanları alamadığını söyledi. Gencer, Antalyaspor’un hakem hatalarına karşı dayanacak gücünün kalmadığını ifade etti. Spor Toto Süper Lig’de mücadele...
Antalyaspor Başkanı Gencer: Hakem hatalarına dayanacak gücümüz kalmadı
Haberler / Spor
16 Eylül 2013 Pazartesi 19:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Medical Park Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, takımının ilk 4 haftada istedikleri puanları alamadığını söyledi. Gencer, Antalyaspor’un hakem hatalarına karşı dayanacak gücünün kalmadığını ifade etti.

Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Medical Park Antalyaspor’da Başkan Gültekin Gencer, Hasan Subaşı tesislerinde geriden kalan ilk 4 haftayı değerlendirdi. Ligde ilk 4 haftada istedikleri puanları alamadıklarını kaydeden Gencer, “4 haftada yaşanan birçok hakem hatasına rağmen hakem ve MHK hakkında açıklamada bulunmadık. Son yapılan hatalar sonrasında artık açıklama yapma gereği duyduk.” dedi.

Kırmızı-Beyazlı takıma karşı yapılanlardan dolayı Başkan Gencer, hakem hatalarına dayanacak güçlerinin kalmadığını, üst üste gelen hatalardan dolayı Antalyaspor’un rahatsız olduğunu kaydetti. Yapılan hakem hatalarından dolayı kaybedilen puanlarla ilgili Gencer, “İnşallah ilerleyen haftalarda bu hatalar nedeniyle kaybettiğimiz puanları aramayız. Bu hatalar bize pahalıya mal olmaz.” diye konuştu.

"KİMSE BİZİ BİRŞEYDEN ANLAMIYOR SANMASIN"

Antalyaspor yönetiminin ve kendisinin yeni olduğunu MHK yöneticilerine hatırlatan Başkan Gencer, bu toplantıyı da üzülerek yaptığını açıkladı. Gencer konuşmasına şöyle devam etti: “3 aylık yönetim olmamız nedeniyle kimse bizi iş bilmiyor zannetmesin. MHK bunlar 3 aylık yönetim bunlar hiçbir şeyden anlamıyor. Zaafına düşmesin. Bizim yönetimimizde 20 yıldır futbolun içinde olan arkadaşlarımız var. Bu toplantıyı üzülerek yapıyorum. Gündemi başka yöne çekme gibi bir niyetimiz yok.”

"ESKİŞEHİRSPOR MAÇI İLE GALİBİYET HASRETİMİZİ GİDERECEĞİZ"

Antalyaspor’un ligde 3 puan ile tanışamamalarını oyuncuların uyum sürecine bağlayan Başkan Gültekin Gencer, sıcak havada oynanan karşılaşmalarında maç sonucuna etki ettiğini ifade etti. Gencer, önümüzdeki sezon ligin yine ağustos ayında başlaması durumunda Kırmızı-Beyazlı takımın içerdeki ilk 4 maçını deplasmanda oynamaları için müracat edeceklerini belirtti.

Eskişehirspor maçı ile de galibiyet hasretine son vereceklerini kaydeden Gencer, "Eskişehir zorlu bir deplasman, onlarda bu hafta kaybetti. Onların eksiklikleri var biz tam takımız. Bir problem olmazsa Eskişehir maçını kazanacağımıza inanıyorum İnşallah üç puan kapısını Eskişehir’de açarız." şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası