Ege Postası
Geri

Arslan:Çiğli'nin duygularına ortak oluyoruz

CHP Genel merkezinin, belediye başkan aday adaylarının performans ve tanınırlık derecelerini ölçmek için Türkiye'nin tanınmış 3 ayrı anket şirketi ile çalışmaya başladı.
Arslan:Çiğli'nin duygularına ortak oluyoruz
Haberler / Yerel Politika
15 Kasım 2013 Cuma 10:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Bu çalışmaların Aralık ayı ortalarına kadar devam edeceği, anket sonuçlarının Gn.Bşk. Kemal KILIÇDAROĞLU ‘na teslim edileceği ve KILIÇDAROĞLU’nunda bu sonuçlara göre hangi bölgede nasıl bir yöntem uygulanacağına karar vereceği ayrıca aday adaylarının yoğunluk gösterdiği bölgelerde aday adayları yanısıra mevcut başkanların durumlarınında inceleneceği öğrenilmiştir. Bu hususta gazetemize bir açıklama yapan Çiğli belediye başkanı aday adaylarından inşaat mühendisi Hasan ARSLAN ;

“ Biz aday adaylığımızı açıkladığımız ilk günden itibaren aynı şevk, aynı heyecan ve aynı inanç ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Gece gündüz, tatil gözetmeksizin Çiğlili dostlarımızla kucaklaşmaya, onların taleplerini dinlemeye ve bizde kendi projelerimizi anlatmaya aralıksız devam ediyoruz. Çünkü bizim Çiğliyi ve Çiğliliyi tanımak için bir çabamız olmayacak çünkü biz çok uzun yıllardan beri Çiğlide otururuyor, ekmeğimizi Çiğliden kazanıyor, Çiğli'nin tüm acı ve tatlı yaşamlarına ortak oluyoruz. Çiğliyi daha modern yaşamak için aranan bir kent olma yolunda ileri götürmek için bu hizmete talip olduk, biz bu işe talip olurken de geçmişteki başkan ve çalışanlarımızı hizmetlerinden dolayı müteşekkirliğimizi bildirerek anıyoruz, yapılamayanları yapmak için var olduğumuzu yineliyoruz.

Partimiz tüzükleri doğrultusunda hareket ederek, sosyal demokrat duruşumuzdan taviz vermeden, diğer aday adayı arkadaşlarımızla ahenk içerisinde birbirimizi kırmadan bir CHP liye yakışır şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Yapılacak anket çalışmaları sırasında da tüm ekip arkadaşlarımda benimle birlikte anket çalışanlarına tüm kolaylığı gösterecektir. Genel merkezimizin bu çalışmaları bizcede olumlu bulunmuştur. Çıkacak sonuç ve sonuç değerlendirmeleri ile genel merkezimizin izleyeceği yönteme saygımızı bir kez daha tekrarlamak istiyorum. İnşallah herkes için hayırlı olur “ dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası