Ege Postası
Geri

Arslan seçim rotasını belirledi

Çiğli’yi İzmir’in kuzey yıldızı yapmak için çalışmalarına ara veremeden devam eden CHP Çiğli Belediye Başkan Adayı Hasan Arslan, CHP İlçe Yöneticileri, Belediye Meclis Üyeleri ve adayları, CHP Kadın Kolları Yöneticileri ve CHP Gençlik Kolları ile sabah kahvaltısında bir araya geldi ve Çiğli’de seçimin rotasını çizdi.
Arslan seçim rotasını belirledi
Haberler / Yerel Politika
5 Mart 2014 Çarşamba 11:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Çiğli’de gece gündüz demeden halkla ve esnafla buluşmaya devam eden Çiğli’nin Halkçı Başkanı, CHP Çiğli Belediye Başkan Adayı Hasan Arslan, CHP İlçe Yöneticileri, Belediye Meclis Üyeleri ve adayları, CHP Kadın Kolları Yöneticileri ve CHP Gençlik Kolları ile sabah kahvaltısında bir araya geldi. Bostanlı’da Belediye Meclis Üyesi Vezir Aslan’ın sahibi olduğu Altnbalık’ta gerçekleşen toplantıda seçim çalışmaları konusunda alınan kararların uygulanması ve Çiğli halkına en iyi hizmeti verebilmek için fikir alışverişinde bulunuldu. Toplantıda konuşan CHP Çiğli Belediye Başkan Adayı Hasan Arslan Çiğli’yi İzmir’in kuzey yıldızı yapmak için ne gerekiyorsa yapacaklarını vurgulayarak, “ Hedefimiz Çiğli’de en az 75 bin oyla göreve gelmek, Çiğli halkına en iyi hizmeti verebilmek” dedi.

İŞÇİNİN BAŞKANI, EMEKÇİNİN YANINDA
Çiğli Atatürk Organize Sanayi Bölgesinde elektrik sayaçları üreten Luna Elektronik fabrikasında Birleşik Metal-İş Sendikasına üye oldukları için işten atılan 120 işçi fabrika önündeki direnişlerine devam ediyor. Bir haftadır fabrika önünde bekleyen ve daha iyi şartlarda çalışabilmek için sendikaya üye olduklarını ama patronun yasa dışı bir tavır sergileyerek kendileri işten attığını dile getiren işçilere direnişin yedinci gününde Hasan Arslan’dan destek geldi. İşçileri fabrika önünde ziyaret eden ve sorunlarına ortak olan Arslan örgütlü toplumun önemine değinerek emeğin kutsallığının her şeyin üzerinde olduğunu vurguladı. Güzel işler yapabilmenin yolunun örgütlü bir toplumdan geçtiğinde değinen Arslan, “Örgütlü işçiler çalıştıkları kurumlara her zaman için daha çok katkı sağlarlar” diye konuştu.

HİZMETE KOŞAR ADIM
Kaklıç’ta bir cenaze törenine katılarak halkın zor gününde de yanında olmaya devam eden Hasan Arslan, Maltepe Mahallesi esnafı başta olmak üzere,  Maltepe pazar yerini ziyaret etti. Esnafa Çiğli’nin mahallelerinde üzeri kapanmadık pazar yeri kalmayacağının müjdesini veren Arslan esnafın zengin sofrasına konuk oldu. Güzeltepe’de seçim bürosu açılışına katılan Arslan,  esnafın zor durumda olduğunu, hem yerel hem de genel seçimlerde CHP’ye oy vereceklerini söylediğini belirtti. Kadın sığınma evleri başta olmak üzere birçok sosyal sorumluluk projesine imza atacaklarını dile getiren Arslan, “ Sayın Büyükşehir Başkanımız Aziz Kocaoğlu’dan Sasalı’yı doğal yaşam adası yapmak konusunda söz aldık. Mahallelerimizde ne eksik varsa tamamlayacağız. Çiğli’de Santral ’da ki mahallemizin bütün sokaklarına doğalgaz götüreceğiz. Maltepe kavşağını açacağız ve trafik sorununa son vereceğiz. Çiğli’ye yakışan neyse onu yapacağız” dedi.

YENİMAHALLE’DE COŞKU TAVAN YAPTI
Arslan’ın Yenimahalle’de mahalle sakinleri ile buluşarak sorunlarını dinlediği ve Çiğli ile ilgili projelerini katılımcılarla paylaştığı kahve toplantısında miting coşkusu yaşandı. Göçmen türküleri eşliğinde ‘Halkçı Başkan’ sloganları ile karşılanan ve mahalle sakinlerine seslenen Hasan Arslan,  “ Bizim sloganlarımızda kentine ve kendine güvenen başkan var. Evet kendime ve kentime güveniyorum. Ama kendime değil kentime çalışacağım, kentim için çalışacağım. Bir daha işçi alacağı için eylem yapmayacak. Soruyorlar ‘başkan göreve geldiğin zaman işçilerin durumu ne olacak diye’. Diyorum ki işçilerin durumu aynen devam herkes işine gücüne devam edecek. Biz üzerine katkı koyacağız istihdam sağlayacağız” açıklamasında bulundu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası